Arda Güler krizi: Ancelotti gidene kadar Real Madrid'e dönmeyecek

Arda Güler krizi: Ancelotti gidene kadar Real Madrid'e dönmeyecek

Real Madrid'de forma şansı bulamaması nedeniyle gündemde olan Arda Güler'in geleceği belli oluyor. Arda, Ancelotti gidene kadar Real Madrid'e dönmeyecek. İşte detaylar...

Sezon başında dünya devi Real Madrid'e kiralanmama şartıyla imza atan Arda Güler, forma şansı bulamaması nedeniyle umudunu kesti. Teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından yıpratıldığını düşünen Güler, süre alamayacağını kabullendi.

Arda Güler'in takımdan kiralık olarak ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Real Madrid yönetiminin, Ancelotti'nin görevde olduğu sürece Arda'yı takımdan uzak tutacağı belirtiliyor.

Arda'nın takımdan 1 sene değil, daha uzun süre kiralık gönderilmesi bekleniyor. Bu yüzden Milan öne çıkmış durumda. Brahim'de de benzer bir durum yaşanmıştı. Milan'da 3 yıl geçiren Brahim Diaz olgunlaşmış bir oyuncu olarak Real Madrid'e döndü ve artık süre alabiliyor.

MILAN'IN TEKLİFİ ÖNE ÇIKIYOR

İspanyol devinin 'uzun süreli kiralama' fikrinde aslolan Ancelotti ile Arda Güler arasında yaşanan gerginlik. Bunun takıma olumsuz yansımasından endişe edildiği için Arda Güler, Ancelotti'nin sözleşmesi bitene kadar gözünün önünden uzak tutulacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.