Arda Turan Berkay kavgası ve Arda'nın eşinden açıklama

Arda Turan Berkay kavgası ve Arda'nın eşinden açıklama

Arda Turan'ın Berkay'ın eşine laf attığı ardından Berkay'la kavga ettiği iddialarıyla gündeme gelmesini medyada "Arda'nın çöküşü" olarak yorumlayanlar oldu. Posta manşet, Vatan, Milliyet ilk sayfadan sert başlıklar attı. Arda'nın eşinden açıklama geldi.

Dünyaca ünlü futbolcumuz Başakşehir'li Arda Turan'ın şimdi de bir gece kulübünde popçu Berkay'ın eşine laf attığı ardından Berkay'la kavga ettiği iddialarıyla gündeme gelmesini medyada "Arda'nın çöküşü" olarak yorumlayanlar oldu. Bu arada Arda'nın eşinden açıklama geldi. 

Posta manşet, Vatan, Milliyet ilk sayfadan sert başlıklar attı.

Bugün "Bir Arda vardı" başlığıyla manşetine taşıyan Posta gazetesi, "Arda Turan, Bayrampaşa'dan fakir bir ailenin çocuğuydu. Önce Türkiye'nin, sonra da Avrupa'nın en büyük kulüplerinde futbol oynadı. Milli Takım’ın yıldızı oldu. Futbol oynayan her çocuğun idolüydü. Şimdi sadece rezaletlerle anılıyor. Son olarak ünlü gece kulübünde popçu Berkay’ın eşine laf atınca büyük bir skandala imza attı" diye yazdı.

Vatan gazetesi de olayı "Arda'nın çöküşü" başlığıyla duyurdu.

Milliyet ise olayı "Rezalet" olarak yorumladı.

Bu arada, Arda'nın eşinden açıklama geldi; Aslıhan Doğan açıklamasında, ailelerinin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi.

Aslıhan Doğan ""Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3.şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar..." dedi. 

Posta gazetesi ilk sayfası:

posta-son.jpg

Vatan gazetesi ilk sayfası:

vatan.jpg

Milliyet, ilk sayfası:

milliyet.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.