Duygulandıran video: Morutan’a geçmiş olsun mesajı

Duygulandıran video: Morutan’a geçmiş olsun mesajı

Ankaragücü’nün teknik heyeti ve futbolcular, sahalardan 7-8 ay uzak kalması beklenen Olimpiu Morutan’a geçmiş olsun videosu yayınladı.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasının ilk ayağında Beşiktaş ile Eryaman Stadyumu’nda golsüz berabere kalan Başkent ekibi Ankaragücü’nde genç futbolcu Olimpiu Morutan, dakika 83’te sakatlanarak yerini Anastasios Chatzigiovanis’e bırakmıştı.

morutan-sakatlik.jpg

Acı içinde sahayı sedyeyle terk eden Morutan hakkında kulüp tarafından açıklama gelmiş ve genç yeteneğin aşil tendonunun koptuğu tespit edilmişti.

morutan-hastane.jpg

DOĞUM GÜNÜNÜ HASTANEDE KUTLADI

Sahalardan 7-8 ay uzak kalması beklenen ve ameliyat olan Olimpiu Morutan, 25 yaşını hastanede kutladı. Ankaragücü taraftarlarının da yoğun kutlama mesajına tabii tutulan Morutan, kulüp camiasına teşekkür ederek, duygu dolu anlar yaşadığını ifade etti.

ankaragucu-antrenman.jpg

ANKARAGÜCÜ'NDEN DUYGULANDIRAN VİDEO

Yokluğunun hissedildiğini vurgulayan Ankaragücü yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Olimpiu Morutan’a geçmiş olsun videosu yayınladı.

Sarı-lacivertliler, özellikle takım içi uyumuyla dikkat çeken ve futbolcuların ‘kardeşim’ diye hitap ettiği genç futbolcu Morutan için çok çabuk ve güçlü bir şekilde dönmesini ifade ettiler.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.