Arda Türkiye’de en çok beğendiği futbolcuyu açıkladı

Arda Türkiye’de en çok beğendiği futbolcuyu açıkladı

Real Madrid’in genç yeteneği ve milli futbolcumuz Arda Güler, gazeteci Candaş Tolga Işık’a Türkiye’de en çok beğendiği futbolcuyu açıkladı. İşte detaylar…

2023/2024 sezonu başında Fenerbahçe’den ayrılarak dünya devlerinden Real Madrid’in yolunu tutan ve Sarı-lacivertlilerin kasasına 20+10 Milyon Euro kazandıran Arda Güler, KAFA Sports’ta konuk oldu. Tüm samimiyeti ve içtenliğiyle gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Arda, Türkiye’de forma giyen en beğendiği futbolcuyu açıkladı. İşte detaylar…

foto1.jpg

GÜNDEMDEN BİR AN OLSUN DÜŞMÜYOR

İspanya’nın en büyük kulüplerinden Real Madrid’e transfer olan 19 yaşındaki genç yetenek Arda Güler, Türkiye’nin bir an olsun gündeminden düşmüyor. Zaman zaman Carlo Ancolotti ile yaşadığı diyaloglarla haberleri çıkan Arda Güler, bu kez de KAFA Sports’a verdiği demeçlerle adından söz ettirmeye devam etti.

foto14.jpg

DÜNYA DEVLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKMİŞTİ

Henüz 18 yaşında Fenerbahçe formasıyla göstermiş olduğu performansla dünya devlerinin dikkatini çeken Arda Güler, 2022/23 sezonunda Sarı-lacivertli formayla çıktığı 35 maçta 6 gol attı ve 7 de asist yaptı. Barcelona, Manchester City, Manchester United, Arsenal ve Real Madrid gibi üst düzey kulüplerini çeken Milli futbolcu, yeşil zemine basan her futbolcu gibi İspanya’dan Real Madrid’in yolunu tuttu.

foto13.jpg

166 DAKİKAYA 3 SKOR SIĞDIRDI

Real Madrid’e transfer olmasının ardından Türkiye’nin altyapısında yetişen her Türk gencinin örnek aldığı Arda Güler, Eflatun-beyazlı formayla çıktığı 8 maçta 2 gol ve 1 asist sığdırırken, bu karşılaşmalarda toplam 166 dakika gibi kısa bir süre aldı. Arda’nın bu kadar kısa sürede 3 skora direkt etki etmesi, milli futbolcunun hem skorerliğini hem de yeteneğini bir kez daha ortaya koydu.

foto12.jpg

TÜRKİYE’DEN O İSMİ BEĞENİYOR

KAFA Sports programına konuk olan ve gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan Arda Güler, Türkiye’de forma giyen en çok beğendiği futbolcunun eski takım arkadaşı Ferdi Kadıoğlu’nun olduğunu söyledi. Kadıoğlu’na iyi dileklerde bulunan Güler, milli futbolcu için şu ifadeleri kullandı:

“Ferdi Kadıoğlu’nu çok beğeniyorum. İnşallah onun içinde gönlüne göre olur her şey. Çok karakterli ve çok da çalışıyor. İnşallah bütün başarılar onunla olur.”

ferdi-kadioglu-8.jpg

Öte yandan Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli formayla çıktığı 47 maçta 3 gol ve 5 asist kaydederken takımın her pozisyonunda oynayabilen milli futbolcu, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum