Arda Güler'den Galatasaray itirafı

Arda Güler'den Galatasaray itirafı

Real Sociedad maçında 11 oynayan ve maçı takımına kazandıran Arda Güler’den bomba gibi itiraf geldi. Real Madrid’in Türk yıldızı, takımdaki dünya yıldızının Galatasaray’ı tuttuğunu söyledi. İşte detaylar…

La Liga ve dünya devi Real Madrid’de forma giyen milli gururumuz Arda Güler’in itirafı Türkiye’de gündem oldu. Beraber top koşturduğu takım arkadaşının Galatasaray’ı tuttuğunu söyleyen Güler, “Benimle sürekli şakalaşıyor 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım' diye.” ifadelerini kullandı. Bu itirafın ardından ise Sarı-kırmızılı taraftarlar, dünya yıldızı için olası bir transfer ihtimaline karşı heyecanlandı. İşte detaylar…

arda-guler.jpg

11 ÇIKTI MAÇI KAZANDIRDI

Sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 Milyon Euro’ya İspanya’da Real Madrid’in yolunu tutan Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar ve az süre bulmasıyla ilgili takımın teknik adamı Carlo Ancelotti ile zaman zaman sorun yaşasa da Real Sociedad maçında hocasından formayı kaptı ve ilk 11’de sahaya çıktı. İspanya’nın sevgilisi haline gelen ve Türkiye’nin yüzünü kara çıkarmayan Arda Güler, 11 çıktığı ilk maçta dakika 29’da takımına maçı kazandıran tek golü kaydetti.

arda-guler-ve-arkadaslari.jpg

DÜNYA YILDIZI GALATASARAY’I TUTUYORMUŞ

Real Madrid’in Türk futbolcusu Arda Güler’den gündem olacak itiraf geldi. Kafa Sports’a konuşan Güler, Avusturyalı oyuncunun Galatasaray’ı tuttuğunu söyledi.

david-alaba.jpg

Kendisiyle iyi anlaştığını aktaran Arda, "David Alaba, Avusturya'da Türklerin fazla olduğu bir semtte büyümüş ve Galatasaraylıymış. Benimle sürekli şakalaşıyor 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım' diye.” ifadelerini kullandı.

Arda Güler Sevinç

Öte yandan, yeni sezonda da takımda kalması beklenen yıldız oyuncu ile Milan'ın ilgilendiği ama Carlo Ancelotti'den izin çıkmadığı öğrenildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.