Arsenal, Olympiakos maçı sonrası Ferdi Kadıoğlu için kararını verdi

Arsenal, Olympiakos maçı sonrası Ferdi Kadıoğlu için kararını verdi

Fenerbahçe-Olympiakos maçına gözlemci gönderen Arsenal, kısa süre içinde Ferdi Kadıoğlu transferi için sarı-Lacivertliler ile masaya oturacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatmaları 1-0 biten maçta Olympiakos'a penaltılarda yenildi ve Avrupa'ya veda etti. Yunanistan ekibi yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe-Olympiakos maçına gözlemci gönderen Arsenal, kısa süre içinde Ferdi Kadıoğlu için Sarı-Lacivertliler ile masaya oturacak.

Arsenal, dünkü maça gözlemci yolladı

Arsenal'in bu sezon en çok aksayan bölgesi olan savunmanın solu için düşündüğü isimlerin başında Ferdi Kadıoğlu geliyor. İngiliz ekibi dünkü maça gözlemci yolladı. Milli yıldız, Olympiakos karşısında kusursuza yakın bir performans sergiledi.

Arsenal, bir türlü buradaki aksaklık giderilemedi

Arsenal’da yaz transfer gündeminin bir numaralı maddesi şimdiden netleşti: Sol beke takviye yapmak. Bu bölge sezon boyunca Kırmızı-Beyazlılar’ın yumuşak karnı oldu. Menajer Mikel Arteta, sürekli denemeler yaptı; Zinchenko, Kiwior, Tomiyasu ve Timber savunmanın solunda oynadı. Ancak bir türlü buradaki aksaklık giderilemedi.

Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızını gözüne kestirdi

Son olarak Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde Bayern Münih’e elenen İngiliz devi, bu eşleşmede de aynı bölgede sıkıntı yaşadı. Premier Lig’de uzun süre lider gitmesine rağmen son hafta aldığı Aston Villa yenilgisiyle yine zirveyi kaptıran Arsenal, Fenerbahçe'nin yıldızını gözüne kestirdi.

Topçular, Fenerbahçe ile masaya oturuyor

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Topçular, kısa süre içerisinde Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Ferdi, bir süredir Arsenal’in takibindeydi. 24 yaşındaki oyuncu özellikle Almanya ile oynanan hazırlık maçındaki performansıyla tam not almıştı. O karşılaşmada Ferdi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Leroy Sane, Bayern Münih formasıyla Arsenal’ın solunu adeta felç etti.

Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için kesenin ağzını açtı

İngiliz basınına göre Kırmızı-Beyazlılar, 25 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda. Transferi EURO 2024 öncesi tamamlamak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’ın bu rakamı daha da artırabileceği öne sürüldü.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

24 yaşındaki yıldız, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 45 resmi maçta 3 gol, 4 asistli katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.