Aslan 37 yaşındaki yıldıza kancayı taktı

Aslan 37 yaşındaki yıldıza kancayı taktı

Galatasaray, gelecek sezon için forvet hattını güçlendirmek amacıyla Fransız futbolcu ile temas halinde. Tecrübeli 37 yaşındaki santrfor, Galatasaray'ın transfer listesinde öne çıkıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un, Mauro Icardi'ye alternatif olabilecek bir isim arayışında olduğu biliniyor. Bu doğrultuda, Bafetimbi Gomis'in yerini doldurabilecek bir oyuncunun arayışı içerisinde olan Galatasaray, Olivier Giroud'u transfer etme planları yapıyor.

haber1-007.jpg

SEZON SONU SERBEST

Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Giroud ile ilk temaslar kuruldu. Fransız futbolcunun, ABD veya Arap ülkelerinden gelen tekliflerin yanı sıra Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve ateşli taraftar önünde performans sergileme fikriyle de ilgilendiği belirtiliyor.

haber2-005.jpg

OKAN BURUK AKTİF ROL OYNUYOR

Giroud'un menajeriyle yapılan görüşmelerde, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un etkili bir rol oynadığı ifade ediliyor. Fransızca bilgisinin de yardımıyla Giroud'u Türkiye'ye ikna etme çabaları sürüyor.

haber3-003.jpg

MLS'TEN TALİP VAR

Öte yandan, MLS ekiplerinden Los Angeles FC'nin de Olivier Giroud'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu biliniyor.

haber4-002.jpg

FRANSIZ YILDIZIN PERFORMANSI

Bu sezon Milan formasıyla 36 resmi maça çıkan Giroud, 14 gol ve 9 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.