Aslan Kasımpaşa deplasmanında

Aslan Kasımpaşa deplasmanında

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Galatasaray'da, Kasımpaşa maçı öncesi sakatlıklar nedeniyle iki oyuncunun forma giyme ihtimali düşük. Hafta içi antrenmana çıkmayan Davinson Sanchez ve Serge Aurier'in kadroda olması beklenmiyor.

haber1.jpg

4 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Sarı-kırmızılılarda 4 oyuncu, Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sergio Oliveira, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 31. haftada Atakaş Hatayspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

haber2.jpg

SON 17 MAÇTA MAĞLUP OLMADI

Galatasaray, Süper Lig'de son 10 maçını kazanarak üstün bir performans sergiliyor. Takım, son 17 lig müsabakasında da yenilgi yüzü görmedi. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ligin en iyi savunma yapan takımı olarak da dikkat çekiyor. Süper Lig'de çıktığı 29 maçta kalesinde sadece 17 gol gören sarı-kırmızılı ekip, bu alanda da rakiplerine üstünlük sağlıyor.

haber3.jpg

KANARYA'DA TRABZONSPOR DEPLASMANINDA

Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bugün 20.30'da Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu deplasmanda Sarı lacivertlilerin puan kaybı yaşaması ve Cimbom'un puan veya puanlar almasıyla lig yarışında farkın açılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.