Bakanlık önemli adımlar atmaya hazırlanıyor: Tüm öğretmenler eğitime alınacak!

Bakanlık önemli adımlar atmaya hazırlanıyor: Tüm öğretmenler eğitime alınacak!

Milli Eğitim Bakanlığı uzun bir çalışma sürecinin ardından yenilenen müfredatıyla ilgili önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Bakanlık, müfredat ile ilgili olarak tüm öğretmenleri hizmet için eğitime alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı uzun bir çalışma sürecinin ardından yenilenen müfredatıyla ilgili önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Yapılan sadeleştirme ve getirilen yeniliklerin kamuoyuna duyurulması için çalışmalar hızla devam ediyor. Bakanlık, müfredat ile ilgili olarak tüm öğretmenleri hizmet için eğitime alacak.

Yenilenen müfredatın öğretmenlere aktarılması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yüz yüze veya online olarak eğitimler düzenlenecek. Eğitimlerin müfredatın getirdiği değişiklikleri öğretmenlere detaylı bir şekilde aktararak uygulamaya hazırlanmalarını sağlaması bekleniyor.

2.jpg

MERAKLA BEKLENİYOR

MEB'in müfredatıyla ilgili olarak güncellemeleri detaylarıyla açıklaması bugün veya yarın gerçekleşecek. Bakan Yusuf Tekin, daha önce yaptığı açıklamada müfredatta yapılan güncellemelerin konuları sadeleştirdiğini ve ders saatlerinde azalma olmayacağını vurgulamıştı.

Yenilenen müfredatın detaylarıyla duyurulması eğitim camiasında ve kamuoyunda merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.