Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Başkan değişti

Başkan değişti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden Melih Bey'den sonra Başkent'te koltuğa kimin oturacağı büyük merak konusuydu. Hal böyle olunca AKP'li vekiller ve bakanlar bir araya gelerek olur veya olmazını konuştukları mevzunun ciddiyetini kavrayarak adım attılar. Ki yine kararı veren tek isim olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in kararı doğrultusu ve Binali Yıldırım'ın vekaletinde görevine dahil edilen Mustafa Tuna Beyefendi görevine başladı.
Türkiye ve Dünya'da büyük yaygaralar kopartan Melih Bey'in dinazor bütçesi ve milyon dolarlar harcadığı ve görevde kalma durumu olsaydı halen inşaatına devam edildiği görülen Ankapark'ın hayali vardı.
Bunun haricinden yaşadığım Ankara ilçesi olan Sincan'ın Belediye Başkanı görevinde bulunan ve şimdilerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı görevine başlayan Sayın Mustafa Tuna Bey'in yeni görevinde başarılar diliyorum.  Umarım ki Sincan'da yaptığı başarılı çalışmayı, Ankara'nın teperine kadar devam ettirebilir.
Çünkü bu halk bakkaldan 10 kuruş daha ucuz olan Halk Ekmek Büfesi ve bedava çay veren konaklarda yaşamına devam edeceğe benzemiyor. Emekli ve yaşlı vatandaşlarımız için yaşanır topluluk meydanlarının sayısının artması ve yaşanır bir Ankara için kolların sıvanmasında fayda var.
Trafik akışı ve otobüs hat karışıklığı sonuçlarını da göz önüne alırsak çalışmaların bir ucundan tutarak öteki ucundan çıkılabileceği kanaatindeyim. Ama herkesin tek merak ettiği başkanın kim olduğu değildi. Ankapark inşaatı sonucunda ortaya hangi gerçeklerin serileceğiydi. Büyük merakla bekliyoruz...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR