Emrah ÖZCAN

Emrah ÖZCAN

Batıdan yükselen İslamofobinin ürünüdür bu

Batıdan yükselen İslamofobinin ürünüdür bu

Yeni Zelanda... 49 şehit…Bir o kadar da yaralı. Eli kanlı, İslam karşıtı, Türk düşmanı, kendisini bilgisayar oyununda sanan vicdan ve akıl yoksunu bir terörist. 

49 hayata mâl oldu. Hem de dünyanın en gelişmiş, en demokratik,en medeni, en özgür diye tanımlanan Hristiyan ülkelerinden birinde.

Çocuğu, genci, yaşlısı demeden herkesin gözü önünde ibadet eden masum insanları katletti.

Üstelik bu vahşi ve barbarca saldırıyı internetten canlı yayınladı.

Batıdan yükselen İslamofobinin bir ürünüdür bu.

Vahşicedir, canicedir, alçakçadır, kalleşcedir.

İslamofobiktir, ırkçılıktır.

Lanet olsun yapanlara, yaptıranlara, destek olanlara.

Allah hepsinin belasını versin.

***

Türkiye… Ekşisözlük…Bir yazar. “mukemmeligindayanilmazhafifligi” rumuzlu. “Videoyu izlerken Türkiye’ye gelip bu Cuma camileri temizlese diye iç geçirdim” diye paylaşım yapıyor. 

Hangi videodan bahsediyor; Yenizelanda’da 49 müslümanın şehit edildiği video.
Kin var, nefret var,düşmanlık var, sevinç var.

Binlerce kilometre uzakta ki bir ülkede müslümanlar ibadet yaparken katlediliyor. Sevinci kendi ellerimizle beslediğimiz kendi topraklarımızda yaşayan bu tip kansızlardan çıkıyor.

Bir farkı var mı saldırıyı yapan teröristle bu şahsın? Varın siz karar verin…

HAÇLI ARTIKLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da bir mitingde ; "Fatih'in emaneti bu güzel şehirden bizi hedef alan katillere, o katillerin sırtını sıvazlayan odaklara sesleniyorum, başaramayacaksınız, bizi susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Türkiye'nin yükselişini engelleyemeyeceksiniz" dedi.  “İslam düşmanlarına, Müslüman karşıtlarına asla boyun eğmeyeceğiz. Elbette birileri bundan rahatsız olacak. Bizim hakkı haykırmamız kuşkusuz zalimleri rahatsız edecek. Türkiye'nin yükselişi elbette Haçlı artıklarının zoruna gidecek” diyerek sözlerine devam etti. Bu kadar net, bu kadar açık özetlenemezdi. Eminim ki müslüman olan herkes bu konuşmanın altına imzasını atar.

Son söz:

Rahmetli Oktay Sinanoğlu Hedef Türkiye adlı kitabında diyor ki; “Biz Batı'ya falan da karşı değiliz. Biz; haysiyetsizliğe karşıyız, yamyamlığa, barbarlığa, hunharlığa, birtakım milletleri soykırımdan geçirip de ondan sonra bir de insan hakları edebiyatı yapanlara karşıyız.”
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR