Batshuayi takımını hayatta tuttu

Batshuayi takımını hayatta tuttu

Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Pendikspor'u 4-1 yendi. Bol gollü geçen maçta sarı lacivertlilerin yıldız golcüsü Michy Batshuayi'nin performansıyla galip gelirken, Mert Hakan Yandaş da dikkat çeken bir istatistiğe adını yazdırdı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Pendikspor'u konuk etti. Aksiyon dolu geçen maçta sarı-lacivertliler, Belçikalı yıldızlarından Michy Batshuayi'nin performansıyla galip gelirken, Mert Hakan Yandaş da dikkat çeken bir istatistiğe imza attı.

haber1-003.jpg

MERT HAKAN İLKİ YAŞADI

Maçın ilk yarısında Pendikspor'un Halil Akbunar'ın kafa golüyle öne geçmesine karşın, Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, şık bir vuruşla skoru dengeledi. Ceza sahası dışından kaydettiği bu golle, Yandaş, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste iki iç saha maçında gol sevinci yaşadı.

haber2-002.jpg

SON DAKİKALARIN ADAMI

Karşılaşmanın son dakikalarında oyuna giren Michy Batshuayi ise etkili performansıyla adından söz ettirdi. Öncelikle 87. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirerek takımını öne taşıyan Batshuayi, bu sezonki gol sayısını 8'e çıkardı.

Dikkat çeken bir istatistiğe göre, bu sezon oyuna sonradan girdiği maçlarda en fazla gol atan oyuncu olan Batshuayi, son beş golünü de böylece atmış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.