Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Bayram Heyecanına Ortak Olmak

Bayram Heyecanına Ortak Olmak

Müslüman insanlar olarak bir kurban bayramını daha idrak edeceğiz. Bu süreçte hem bayram ve hem eskileri anma gibi güzelliklerle karşılaşıp, birliğin yaşanacağını ve beraberliğin hissedileceğine ortak olacağız.
Yaşlısıyla, genciyle, abisiyle, ablasıyla her kesimden insanla beraber mutlu günün sevincini yaşayacağız. Keseceğimiz kurbanlarımızı bağışlayacak ve mutsuz yüzlerin, gülümsemesine yardımcı olacağız.
Nitekim böylesine güzel bir günün sabahına uyanmanın verdiği huzurla beraber bayram sevincini bir kez daha tekrarlayacağız. Bayram öncesinden yapılan alışverişlerin, bayram sabahı hazırlanılan kahvaltı masalarının, cami çıkışı eli öpülen büyüklerin, ne kadar tanıdığı varsa evlerini tek, tek gezerek yapılan ziyaretlerin bir kez daha tekrarlanacağına tanıklık edeceğiz.
Allah'ım herkese nice bayramlar göstermeyi nasip eylesin inşallah. Müslümanlığın verdiği huzurun cennet kapılarını sonuna kadar açtığına da bizleri tanıklık ettirsin inşallah. Tabi bayram sevinci yaşanacak ancak, Arakan'da Müslümanlara yapılan hainliğin ve gaddarlığın bu denli arttığı şu günlerde dua'ya sarılmamız gerektiğini ve mazluma yapılan her zalimliğin karşılığının elbet verileceğini unutmayalım.
Kurban bayramı demişken kurban dağıtımları ve bağış toplamak için gerek şehir içi ve gerek şehir dışında hatta yurt dışında kurulan kamplarda destek veren arkadaşlarımıza şükranlarımızı borç biliyoruz. Açlığın ve kurban sevincinin ulaşmadığı her kesime ulaşmanın verildiği mücadelenin yalnızca tek bir sebebi olabilir; "Allah rızası için". ,
Allah'ım keseceğiniz kurbanları ve bağışlayacağınız yardımları karşılıksız bırakmasın inşallah. Haber Vaktim Gazetesi öncülüğünde tüm Müslüman aleminin kurban bayramı mübarek olsun inşallah...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR