Ben Meryem'im diyen Kübra Acar'dan ilk açıklama geldi

Ben Meryem'im diyen Kübra Acar'dan ilk açıklama geldi

Sosyal medya platformu X'te yayınlanan videoda bir kadının 'Ben Meryem'im' dediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İsminin Kübra Acar olduğu öğrenilen kadından ilk açıklama geldi.

Sosyal medyadan yayılan görüntülere göre bir kadının kendisinin Hz. Meryem olduğunu iddia ettiği bir paylaşım gündeme geldi. Fotoğrafının üstüne 'Ben Hz. Meryem' yazılı olan ve çıkan haberlere dair açıklama yapan Kübra Acar, bu haberleri yalanladı.

Peki, Ben Meryem'im diyen Kübra Acar kimdir? Kübra Acar kaç yaşında, nereli?

'BEN MERYEM'İM' DİYEN KÜBRA ACAR KİMDİR?

Son günlerde sosyal medyada dikkat çeken bir video paylaşıldı. Kübra Acar isimli kadının, 'Ben Hz. Meryem' yazılı fotoğrafı ve 'Feminist Mehdi' takma ismi gündem oldu. Meryem Ana olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan ettiği öne sürülen Acar, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Yayılan videolarda bembeyaz bir elbise giyen kadını takip eden kalabalık bir grup görüldü. Fakat söz konusu fotoğraf ve videolardaki kadının Kübra Acar isimli biri olduğu ortaya çıktı. Söz konusu kadın, çeşitli platformlarda şeyhlik unvanını taşıdığını ilan ederek mürit toplamadığı ve toplantılar düzenlemediğini söyleyerek şunları aktardı:

"Yazılan yazı, haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte hiç bir araştırma yapmadan haberi yayan basın organlarına, hakaretlere karşı yasal sürecin avukatlarım Av. Selin Betül Ayyıldız Av. Mehmet İlkay Özde tarafından başlatıldığını kamuoyuna bildiririm. Geçtiğimiz aylarda bir tur firması ile Umre ziyaretine katıldım. Tur kafilesi ile çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından videonun üzerine 'Ben Hz.Meryem' yazılarak paylaşılmaya başlanmıştır."

İlgili paylaşımları yapan kişilerle ilgili adli işlem başlatıldığı da kaydedildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.