Beşiktaş'ta kan kaybı sürüyor! Siyah beyazlılar evinde Antalyaspor'a kaybetti

Beşiktaş'ta kan kaybı sürüyor! Siyah beyazlılar evinde Antalyaspor'a kaybetti

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'a kaybetti. Siyah-beyazlılar 90+11'de bulduğu penaltı golü ise Rashica'nın topa iki kez dokunması nedeniyle iptal edildi.

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu.

Akdeniz ekibi 5. dakikada Bünyamin Balcı'nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Antalyaspor bu golden sonra da etkili oyununu sürdürdü.

Kırmızı-beyazlılar, 38. dakikada penaltı kazandı. Gedson Fernandes'in ceza sahası içerisinde rakibini formasından çekmesinin ardından VAR'da yapılan inceleme sonucunda hakem Burak Pakkan penaltı noktasını işaret etti.

Penaltı vuruşunda topun başına geçen Adam Buksa, Mert Günok'un müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturarak farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı Antalyaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Beşiktaş ikinci yarının hemen başında Milot Rashica'nın pasında Ernest Muçi'nin attığı golle farkı 1'e indirdi.

Bu golden sonra oyun üstünlüğünü eline alan Siyah-beyazlı ekip, rakip kalede Muçi, Muleka ile pek çok pozisyon yakaladı.

RASHICA'DAN HATA

Beşiktaş, maçın uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Mert Günok'un kafa vuruşunda Naldo'nun koluyla müdahale etmesinin ardından kazanılan penaltıda topun başına Milot Rashica geçti.

Rashica, topu ağlarla buluştursa da gol geçerli sayılmadı. Kosovalı futbolcunun penaltı vuruşu esnasında topa iki kez dokunduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı ve Antalyaspor sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Ligde üst üste 3. kez kaybeden Beşiktaş bu sonuçla 46 puanla 4. sırada kaldı, Antalyaspor ise puanını 41 yaparak ligde 7. sıraya kadar yükseldi.

Beşiktaş milli aranın ardından oynanacak olan maçta deplasmanda Başakşehir ile mücadele edecek. Antalyaspor ise evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.