Bölgenin en büyüğü olacak: Konya’nın yıllardır beklediği haber geldi!

Bölgenin en büyüğü olacak: Konya’nın yıllardır beklediği haber geldi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çeltik ilçesine kazandırılacak olan bölgenin en büyük kapalı pazar yerinin temelini attı.

Temel atma töreninde konuşan Başkan Altay, gece gündüz demeden Konya'ya hizmet ettiklerini ve şimdi de Çeltik ilçesine 5 bin 830 metrekarelik alanda bir pazar yeri inşa edeceklerini belirtti. Başkan Altay, yapılan bu yatırımın kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Çeltik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Meşe, temeli atılan kapalı pazar alanının maliyetinin yaklaşık 50 milyon lira olduğunu dile getirerek, büyük yatırımın Çeltik ilçesine kazandırılmasında Başkan Altay'a teşekkürlerini iletti.

2-003.jpg

ÇELTİK GELİŞİYOR

Başkan Altay ayrıca Çeltik'in yaşadığı değişime dikkat çekerek, ilçenin gelişimine yönelik yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı. Altay, "Üçlü olalım, güçlü olalım" ilkesiyle hareket ettiklerini ve ilçe belediyesiyle birlikte çalışarak Çeltik'e hizmet ettiklerini belirtti. Ayrıca Cumhur İttifakı adayı Ali Meşe ve önceki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un desteklerine değindi.

Başkan AltaY sözlerini, "Biz eser siyaseti yapıyoruz, hizmet belediyeciliği yapıyoruz. Verdiğimiz her sözün sorumluluğunu yerine getirmek için çabalıyoruz ve halkımızın hizmetine tarihi eserler sunuyoruz" şeklinde tamamladı.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.