Bu fırsat kaçmaz: Hazine’ye ait 52 adet arsa satışa çıkarılacak

Bu fırsat kaçmaz: Hazine’ye ait 52 adet arsa satışa çıkarılacak

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Hazine’ye ait 52 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İhaleler 13 ve 14 Şubat tarihlerinde yapılacak. Şartnamaler Ulus Emlak Müdürlüğü’nde incelenebilecek.

Başkent Milli Emlak Dairesi Hazine'ye ait 52 adet arsayı satışa çıkarıyor. İhaleyle gerçekleştirilecek satışın detaylarına göre, Hazine'ye ait taşınmazların satış bedeli üzerinden Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü tarafından belirlenen oranlarda işlem bedeli alınacak.

Satış bedeli 5 milyon TL'ye kadar olan kısmı için %1 (yüzde bir), 5 milyon TL'den 10 milyon TL'ye kadar olan kısmı için yüzde 0.5 (binde beş), 10 milyon TL'yi aşan kısmı için ise %0.25 (on binde yirmi beş) oranında işlem bedeli uygulanacak.

1-003.jpg

İHALE TARİHİ AÇIKLANDI

Hazine'ye ait arsalar için yapılacak ihaleye katılmak isteyenler taşınmazlara ait şartnameleri mesai saatleri içerisinde Ulus ve Seymen Emlak Müdürlüğü'nde inceleyebilecek.

Ayrıca posta yoluyla verilecek tekliflerde gecikmelerin kabul edilmeyeceği belirtilirken, tekliflerin ihale saatinden önce Komisyon Başkanlığı'na ulaştırılması şart koşuldu.

Haberin yayınlanmasının ardından arsa alımıyla ilgilenen yatırımcılar ve işletmeler hareketlendi. İhale tarihi olarak 13 ve 14 Şubat tarihleri seçildi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.