CHP aday tanıtım ve manifesto programına hazırlanıyor

CHP aday tanıtım ve manifesto programına hazırlanıyor

Seçimde göstereceği adayları belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi, 18 Şubat Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştireceği aday tanıtım ve seçim manifestosu programına hazırlanıyor.

Uzun bir sürecin ardından Türkiye’deki büyükşehir, il merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 18 Şubat 2024 Pazar günü yapacağı aday tanıtım törenine hazırlanıyor. Daha önce 965 seçim çevresi için adaylarını belirleyen CHP, son kararlarının ardından Çankaya gibi önemli ilçeler başta olmak üzere son ilçe ve belde adaylarını da belirledi.

chp-2.jpg

Gösterişli bir programla adayların tamamını kamuoyuna duyuracak olan CHP, pazar günü Ankara Spor Salonu’ndaki etkinliğe hazırlanıyor. CHP’nin aday tanıtım ve manifesto toplantısına Türkiye’deki bütün adaylar başta olmak üzere eski genel başkanlar, milletvekilleri, il başkanları ve partililerin katılması bekleniyor.

chp-3.jpg

ANKARA’DA BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

CHP’nin 18 Şubat’ta gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısı öncesi başkent Ankara’da bazı kararlar alındı. 18 Şubat Pazar günü CHP etkinliği nedeniyle alınan kararla başkentin bazı sokak ve caddelerinin trafiğe kapatılması kararı verildi. Buna göre 18 Şubat Pazar günü başkentte saat 08.00'den itibaren etkinlik sona erene kadar, Cumhuriyet Caddesi'nin Gar Kavşağı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan bölümü çift yönlü, Talatpaşa Bulvarından Cumhuriyet Caddesine bağlanan yan varyantın tamamı araç trafiğine kapatılacak. İhtiyaç olması halinde Gar Kavşağı ile Gar Kavşağına bağlanan ve Gar Kavşağından açılan yan varyantların tamamı (alt geçit hariç) trafiğe kapatılacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.