Çubuk’un 2’nci Baki Demirbaş Dönemi hızlı başladı: Projeler hazır

Çubuk’un 2’nci Baki Demirbaş Dönemi hızlı başladı: Projeler hazır

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Adem Orman, 2’nci dönem için görev alan Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demirbaş, “projelerimize hız kesmeden başlayacağız” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Adem Orman, 2’nci dönem için görev alan Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Baki Demirbaş, “Seçim kampanya sürecinde açıkladığımız projelerimize hız kesmeden başlayacağız” diye konuştu. Çubuk’un gelişimine katkı sağlayacak yapmaya devam edeceklerini belirten Demirbaş, “Seçim kampanya döneminde açıkladığımız projeleri hazırlamaya başladık. Bu dönemimizde şehrimize kazandırarak vatandaşların hizmetine açacağız” açıklamasında bulundu. Demirbaş, Çubuk Belediye tarihinde 2 dönem başkanlık görevi için seçilen ilk başkan oldu. Son 5 dönemdir AK Parti tarafından yönetilen Çubuk’ta daha önce 2 dönem görev yapan başkan bulunmuyor.

baki-demirbas-alternatif.jpg

ÇUBUK ‘BİR DAHA’ DEDİ

2024 yerel seçimlerinde Ankara’da AK Partinin 8 ilçesinden biri olan Çubuk, 2’nci defa Av. Baki Demirbaş tarafından yönetilecek. Demirbaş, Çubuk halkından 23 bin 714 oy alarak yüzde 43,27 oy oranı ile tekrar belediye başkanı seçildi. Demirbaş’ın en yakın rakibi Yeniden Refah Partisinin adayı Mustafa Erdoğan oldu. Mustafa Erdoğan ise 15 bin 64 oy alarak yüzde 27,49 ile Çubuk’ta ikinci parti oldu. CHP’nin adayı Can Kaderoğlu ise Çubuk Belediye başkanlığı için 12 bin 985 oy alarak yüzde 23,70 ile üçüncü parti oldu.

baki-demirbas.jpg

İLK BAŞKAN

2024 yerel seçimleri sonucunu da dahil ettiğimizde 5 dönemdir AK Parti tarafından yönetilen Çubuk’ta Baki Demirbaş, 2 dönem görev yapan ilk başkan oldu. Geçmiş dönemlerde sırasıyla ANAP, DYP, RP, MHP tarafından yönetilen Çubuk’ta geçmiş başkanlardan hiçbiri 2 dönem görev yapmadı. Baki Demirbaş bu konuya “Milletimiz istedi ve partimiz de uygun gördü, bizler de sıkı çalışıp hep beraber kazandık” dedi.

6.jpg

PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Çubuk halkına hizmet etmeye devam edeceğini belirten Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, “Seçim kampanya sürecinde açıkladığımız projelerimize hız kesmeden başlayacağız. İkinci dönemimizde de projelerimizi yapıp Çubuklulara hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

cubuk-belediyesi-farketmez.jpg

PROJELER HAZIRLANIYOR

Baki Demirbaş, vatandaşlardan kütüphane sayısını arttırma yönünde talep aldığını belirtti. Demirbaş, “Geçtiğimiz dönem ilçemize 2 tane kütüphane kazandırdık. Bu kütüphanelerimizi ziyaret ettiğimizde her yaştan vatandaşımızın buraları kullandığını görüyoruz. Üzerimize düşeni yaparak gelecek dönemde bu sayıları arttıracağız” dedi

5.jpg

KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Vatandaşların ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılacak olduğu belirtilen kültür ve sanat merkezinin yapımına hız kesmeden başlanıyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yaklaşık 15 bin metrekarelik alan içerinden içerisinde sinema, tiyatro ve sanat atölyelerinin olacağı kültür ve sanat merkezinin projesi hazırlanıyor.

ikili-001.jpg

ÇAY SOKAK PROJESİ

Çubuk’un Barbaros Mahallesi’nde, Çubuk Çayı kenarında, Çay Sokak’ın Atatürk Caddesi köprüsü ile Kordon 5 Caddesi Köprüsü arasında kalan bölümüne çevre düzenleme projesi hazır hale getirildi. Proje kapsamında Çay Sokak’ın altyapı kanalları yeniden düzenlenecek, araç yolu, yaya yolları yeniden düzenlenecek ve zemin malzemeleri değiştirilecek. Dekoratif değişimlerin de yapılacağı proje ile beraber Çay Sokak halkın yoğun şekilde kullanacağı bir cazibe merkezi haline getirilmesi Çubuk Belediyesi tarafından hedefleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.