Demokrat Parti’nin açıklamasına Yavaş’tan paylaşım

Demokrat Parti’nin açıklamasına Yavaş’tan paylaşım

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, katıldığı televizyon programında Ankara ve İstanbul için aday çıkarmayacaklarını ve İmamoğlu ile Yavaş’ı destekleyeceklerini açıkladı. Mansur Yavaş’tan Uysal’a teşekkür paylaşımı geldi.

Yaklaşan 31 Mart öncesi partilerin aday belirleme ve ittifak içinde olma çalışmaları hız kazandı. Belirlenen adaylar çalışmalarını sürdürürken, partiler seçim öncesi son düzlükteki kararlarını kamuoyuna açıklamaya devam etti. Bu kapsamda Demokrat Parti’nin Ankara ve İstanbul kararını kamuoyuna duyuran Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara ve İstanbul’da aday çıkarmayacaklarını ve Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ı destekleyeceklerini duyurdu. Uysal’ın bu sözlerine Mansur Yavaş’tan cevap geldi. ABB Başkanı ve Adayı Yavaş, “Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal’a desteklerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Bizlere inanan insanları mahcup etmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“AK PARTİ’YE DUR DEMEK İÇİN...”

NOW TV’deki Çalar Saat programına konuk olan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, programda yaptığı konuşma ile Ankara ve İstanbul kararını açıkladı. Başkan Uysal, programda şu ifadeleri kullandı: “25 yıl önce Erdoğan'la başlayan, Moğol istilasından bu yana Türkiye'nin gördüğü en büyük yağma hareketinde tavan yapan Ak Parti'ye karşı dur demek için, İstanbul ve Ankara’da aday çıkarmayıp Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı destekleme kararı aldık”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.