Deplasmanda bileğini bükebilene aşk olsun! İşte Kartal'ın yeni hedefi

Deplasmanda bileğini bükebilene aşk olsun! İşte Kartal'ın yeni hedefi

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal önderliğindeki başarı grafiği dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli ekip, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında kritik bir Trabzonspor maçını 3-2'lik skorla geçerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

İsmail Kartal'ın yönetiminde Fenerbahçe, deplasmanlarda özellikle dikkat çekici bir performans sergiliyor. 62 yaşındaki teknik adamın 15 deplasman maçında sadece 2 puan kaybetmesi, takımının deplasmanlarda gösterdiği üstün performansın bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

haber1.jpg

DEPLASMANDA ÜSTÜN PERFORMANS

Fenerbahçe'nin Trabzonspor galibiyetiyle birlikte deplasmanlarda aldığı 14 galibiyet ve 1 beraberlik, Kartal'ın başarısını vurguluyor. Bu performansla 45 puandan 43'ünü deplasman maçlarından elde eden sarı-lacivertli ekip, 2010-2011 sezonunda kendi performansları ve 2002-2003 sezonundaki Galatasaray'ın rekorunu egale etti.

Ancak, iç saha performansı deplasman performansıyla aynı seviyede değil. Fenerbahçe, iç sahada 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 36 puan toplayabildi.

haber2.jpg

DAUM'UN REKORU KIRILABİLİR

Öte yandan İsmail Kartal'ın başarısıyla birlikte gözler, eski teknik direktör Christoph Daum'un rekoruna çevrildi. Kartal, bir sezonda en uzun yenilmezlik serisi rekorunu elde etme yolunda ilerliyor. Eğer Adana Demir ve Karagümrük maçlarını da kaybetmezse, Daum'un 20 maçlık rekorunun yeni sahibi olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.