Devlet Bahçeli'den AYM'ye tepki

Devlet Bahçeli'den AYM'ye tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK, MDK üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldikten sonra basın toplatısında konuştu. Bahçeli, "Şu anki Anayasa Mahkemesi Türk milletinin mahkemesi değildir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK, MDK üyeleri ve milletvekilleriyle Genel Merkez'de bir araya geldi. Toplantının ardından Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Şu anki Anayasa Mahkemesi Türk milletinin mahkemesi değildir" diyerek Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) tepki gösterdi.

ANAYASA MAHKEMESİ'NE TEPKİ

Devlet Bahçeli konuşmasında, "Anayasa Mahkemesi HDP’nin seçime girmesini kolaylaştırmış, açıktan tarafını belli etmiştir, güvenirliğine de bir kez daha kendi eliyle darbe vurmuştur. Şu anki Anayasa Mahkemesi Türk milletinin mahkemesi değildir, olması da mümkün değildir" diyerek Anayasa Mahkemesi'nin HDP kararına tepki gösterdi.

"CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMLERE HAZIRDIR"

Bahçeli konuşmasında seçime hazır olduklarını belirterek, "Bir defa şunu ifade etmeliyim ki; MHP ve Cumhur İttifakı 14 Mayıs seçimlerine tam olarak hazırdır. Başarmaya da kararlıdır. Bizim başarmamız demek mazlumların umudu demektir. Ülkemizin yükselişi demektir" şeklinde konuştu.

"FELAKET GÖLGESİNDE SEÇİM"

Devlet Bahçeli deprem bölgesine kilitlenmeyi vurgulayarak, "Felaketin gölgesinde yapılacak seçim için geri sayım başlamıştır. Bir an önce seçimleri yapıp, deprem bölgesine kilitlenmek asıl gayemizdir, Türkiye’nin kaybedecek bir saniyesi bile yoktur, derdimiz Türkiye’mizin kısa sürede derlenip, toplanmasıdır. Seçim kampanya döneminin sakin, sağduyulu, kutuplaşmaktan uzak geçmesi başlıca dileğimizdir" ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.