Dünya devleri kapıda: Fenerli yıldızlara kanca!

Dünya devleri kapıda: Fenerli yıldızlara kanca!

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, YouTube'da yaptığı canlı yayınla Fenerbahçe ile ilgili önemli bilgiler verdi. Fenerbahçeli isimlere dünya devlerinden ilgi olduğunu belirten Sabuncuoğlu, sezon sonunun hareketli geçeceğini belirtti.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, YouTube'da yaptığı canlı yayınla Fenerbahçe ile ilgili önemli bilgiler verdi. Fenerbahçeli isimlere dünya devlerinden ilgi olduğunu belirten Sabuncuoğlu, sezon sonunun hareketli geçeceğini belirtti. İşte o sözler...

İRFAN CAN VE İSMAİL'E BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçe'nin yıldızları İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'e teklifler olduğunu belirten Sabuncuoğlu, "Şu ana dek İrfan Can Kahveci'yle İspanya ve İngiltere'den iki tane takım durumunu sordu. Bir de resmi anlamda bir talep olmadan bir İtalyan kulübü durumunu öğrendi.

Ama İtalya'da AB sınırı var. İtalyan takımlarının elleri kolları bağlı. İsmail Yüksek için de Almanya, Fransa ve İtalya'dan resmi olarak ulaşan 6'dan fazla teklif var. Devre arasında İsmail Yüksek için Lyon ve Rennes'den de teklif gelmişti" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.