Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Duygulandıran fedakârlık

Duygulandıran fedakârlık

Ülkemizdeki insanları 40 yılı aşkındır din üzerinden istismar edip onları adeta mankurtlaştıran, 15 Temmuz 2016’da milletin iradesini yok sayıp bir de masum insanlara acımasızca kurşun sıkan hain FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişimi 2 yılını doldurdu. 
***
O karanlık ve kanlı gecede yapılan hainliği, kahpeliği, acımasızlığı asla unutmadık, unutmayacağız da. Aradan bin yıl geçse dahi o darbe girişimi gecesinde Fethulahçı teröristlerce yapılanlar unutulmayacak. 
***
İnsanlarımızın yürekleri hala soğumadı. Adaletin yerini bulması ve yüreklerin biraz soğuması için idamın getirilmesi şart. Adaletin ipi FETÖ’cülerin, diğer terör gruplarının, çocuk istismarcılarının boynuna dolanmalı. İnsanlarımızın yürekleri biraz olsun soğumalı.
***
TBMM’de yeni dönem başladı. Bu konularda nasıl bir yol izleyecekler bekleyip göreceğiz. Millet idamın getirilmesini ve insanlıktan çıkanların yaşamamasını daha doğrusu kısasa kısas uygulanmasını istiyor. Milletin Meclis’e gönderdiği vekiller eğer bu duruma el atmazlarsa seçmenlerini hayal kırıklığına uğratırlar. Bu noktada her vekile büyük bir görev düşüyor, en azından millet öyle istiyor. 
***
BU ÜLKENİN GİZLİ KAHRAMANLARI BİTMEZ

Tam iki sene önce 15 Temmuz’da bildiğiniz gibi millet bir tarih yazdı. Kurşunlara, tanklara, tüfeklere, bombalara aldırış etmeyen insanlarımız genci yaşlısı ile hainlerin, işbirlikçilerin oyununu bozdu. Böylelikle o gece binbir kahramanlık hikayesine şahit olduk. Sizi bir hayli duygulandıracak bir kahramanlık hikayesi de ben aktaracağım. 
***
15 Temmuz’da yani o kanlı gecede 60 yaşını geçkin evli amcamız ile teyzemiz karınca misali meydanlara çıkar. Keçiören’de oturup aslen Kızılcahamamlı olan yaşlı çift, darbecilerin açtığı kurşunlar nedeniyle o gece yaralanır. Amcamızın ayağına 3, teyzemizin ayağına ise 2 kurşun isabet eder. Hemen oradan hastaneye kaldırılırlar. Uzun bir tedavinin ardından eskisi kadar olmasa da yaşlı çift bir süre sonra sağlığına kavuşur. Bu kahraman çiftimiz, ağızlarından “vatana canımız” demeyi ve duayı eksik etmez. 
***
Devletimiz her 15 Temmuz Gazisi’ne 90 bin TL tazminat vermektedir. Bu kahraman yaşlı çiftimize de toplam 180 bin TL tazminat verilir; ancak yaşlı çiftimiz “biz bunu para için yapmadık bizim maaşımız bize yetiyor, bu ülkemize canımız feda” diyerek verilen parayı hazineye yani devlete iade eder. 
***
Bu kahraman yaşlı çiftmiz bu durumun duyulmasını ve reklamının yapılmasını da asla istemez. Onun için o ellerinden öpülesi kahraman yaşlı çiftimizin isimlerini açıklamayacağım. 
***
Allah onlardan bin bir kere razı olsun. Yaptıkları vatanseverlik, mütevazilik, olgunluk herkese örnek olmalı. Allah sizin gibileri başımızdan eksik etmesin. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR