Eğitim camiasının acı günü: Milli Eğitim Şube Müdürü vefat etti

Eğitim camiasının acı günü: Milli Eğitim Şube Müdürü vefat etti

İzmir'de İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Ali İnce hayatını kaybetti.

Eğitim camiasının acı günü... İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan Ali İnce hayatını kaybetti. İnce'nin bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

İnce'nin cenazesi, Buca İnönü Mahallesi bağlı merkez camisinde kılınacak ikindi namazına müteakip Buca kaynaklar mezarlığına defnedilecek.

TAZİYE MESAJI

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İnce'nin vefatının ardından paylaştığı taziye mesajında "Değerli çalışma arkadaşımız İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali İnce Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve eğitim ailemize başsağlığı dilerim" dedi.

ALİ İNCE KİMDİR?

Ali İnce, aslen Çanakkaleli olup İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaöğrenimini İzmir’de tamamlayan İnce,. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

Eğitim alanında öğretmen olarak 2003 yılında başladığı kariyeri, sırasıyla müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı, okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü görevleri ile devam etti. 2018 yılından beri İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevinde bulunuyordu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.