Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanacak

Ekonomi Koordinasyon Kurulu bugün toplanacak

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) bugün Beştepe’de 16:00'da toplanacak. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlık edecek.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

Toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor.

ÖNCEKİ TOPLANTIDA TROY ÖNE ÇIKTI

Bir önceki toplantının gündeminde Orta Vadeli Program ve reformlar vardı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri yer almıştı. Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamada, TROY’un kullanımında düzenli bir artış gözlemlendiği ve tüm kamu kurum ve kuruluşları öncülüğünde TROY kullanımının artırılacağı kaydedilmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.