Emin Adanur kimdir? Emin Adanur nereli ve kaç yaşındadır?

Emin Adanur kimdir? Emin Adanur nereli ve kaç yaşındadır?

Emin Adanur’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Emin Adanur kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Emin Adanur kimdir? Emin Adanur nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Emin Adanur’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Emin Adanur kimdir? Emin Adanur kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Emin Adanur’un biyografisini haberimizde derledik...

Emin Adanur Kimdir?

Doğum tarihi 1990, doğum yeri ise Bursa olan Emin Adanur, baba tarafından aslen Muş’ludur. .

2016 yılının Mayıs ayında Bursa’nın ilk kentsel dönüşüm projesini başlatarak inşaat sektörüne giriş yapmıştır. Adanur, Ergünkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Teknoloji, İnşaat, Hayvancılık ve Enerji yatırımları ile iş hayatını devam ettirmektedir.

Özellikle 2019 yılının Ağustos ayında ülkemizde milyonlarca kişinin kullandığı İnci Sözlük ile Uludağ Sözlüğün %50 hisselerini satın alarak tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Emin Adanur, EA Medya ile 2013 yılında kurulan Ergünkent İnşaat ve Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürütmektedir. Emin Adanur, bu şirketlerin yanı sıra Erkayan Yönetim Kurulu Başkanı ve Adanur Enerji Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Evli olan Adanur’un bu evliliğinden Beyazıd, Alparslan ve Cihangir isimlerinde üç oğlu vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.