Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye kapıyı kapattı: Hayalim yok

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye kapıyı kapattı: Hayalim yok

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye kapıyı kapattı. Belözoğlu, “Fenerbahçe ile ilgili hiçbir hayalim yok" dedi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 343 Digital adlı YouTube kanalında yayımlanan "Hayatım Futbol" programına konuk oldu. Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile ilgili açıklamaları programa damga vurdu.

"HAYALİM YOK"

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe taraftarının kendisine küfürlü tezahürat yapmasıyla gündemde olan Belözoğlu, "Fenerbahçe’ye hoca olma niyetim de yok, Fenerbahçe ile alakalı hiçbir hayalim de yok.. Fenerbahçe bizi isterse o gün karar veririz, istemezse de hayatıma çok güzel şekilde devam ederim" ifadelerini kullandı.

"ALINMASINI GEREKTİRECEK BİR ŞEY YOK"

Belözoğlu, "Ligin en iyi kalecisi, stoperi, 6 numarası, 10 ve 9 numarası Galatasaray’da. Bu bir tespit. Galatasaray’a kendimizi tekrar göstermek için yapılmış bir tespit değil. Fenerbahçe’nin alınmasını gerektirecek bir şey yok" dedi.

emre.jpg

NE OLMUŞTU?

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek elemişti.

Fenerbahçe taraftarının kendisi aleyhine küfürlü tezahüratta bulunmasıyla ilgili üzüntüsünü dile getiren Belözoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Allah bana 150 yıl ömür verseydi, böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Çok üzgünüm. Herkes, benim Fenerbahçe'ye gerçekten kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Bugün yaşanan hak ettiğim bir şey değildi. Her vicdan sahibi insan için bu öyledir. Sokaktaki her Fenerbahçeliden beni ne kadar sevdiğini görüyorum. Hayat bazen çok sevdiğiyle sınar insanı. Bugün bunu yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi. 'Fenerbahçeli Emre' olarak anılıyorum ama Fenerbahçe'ye karşı oynarken de ekmeğini yediğim kulübe ihanet etmem. Fenerbahçe'nin aleyhine hiçbir zaman açıklamam olmaz. Fenerbahçeli Emre olmak benim için her zaman ayrıcalık oldu. Bugün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım. Beni çok seven Fenerbahçeliler var. Fenerbahçe'den ayrılırken de bu kadar ağır olmasa da benzer şeyler yaşadım. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Fenerbahçe iyisiyle kötüsüyle üstü değil altı çizilir benim için. Fenerbahçe'yi gönlümden başka bir yere koymam."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.