Erdal Beşikçioğlu açıkladı: Enver Demirel belediyeyi borçsuz teslim etti

Erdal Beşikçioğlu açıkladı: Enver Demirel belediyeyi borçsuz teslim etti

31 Mart'ta Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, önceki dönem belediye başkanı Enver Demirel'in belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim ettiğini açıkladı.

Behzat Ç. karakteriyle hafızalara kazınan ve 31 Mart seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanlığını kazanan Erdal Beşikçioğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Beşikçioğlu, seçimlerdeki rakibi ve önceki dönem belediye başkanı Enver Demirel'in belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim ettiğini söyledi.

Etimesgut Belediyesi'nin borcu olmadığı belirten Beşikçioğlu, "Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Erdal Beşikçioğlu, oyların yüzde 56.57'sini alarak Etimesgut Belediye Başkanlığını kazandı. Toplam 4 dönem Etimesgut Belediye Başkanlığı yapan ve daha önce hiç kaybetmeyen Demirel ise yüzde 32.61'de kaldı.

STRATEJİK İLÇE

Erdal Beşikçioğlu’nun zaferini ilan ettiği Etimesgut, son dönemde Türkiye’nin askeri ve istihbarat merkezi haline geldi. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın merkezi KALE, geçtiğimiz yıllarda Bağlıca Mahallesi'ne taşındı.

Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Kara, Hava, Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarının tek bir yerleşkede toplandığı Ayyıldız Projesi ise açılış için güç sayıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.