Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Evanjelizm manyaklığı

Evanjelizm manyaklığı

Evanjelizm nedir? Trump merkezli son siyasal gelişmelerde gündemi belirleyen kelimelerden biri de Evanjelizm oldu. Daha önce az çok duyup bildiğimiz bir mefhum olan Evanjelizmi aslında çok iyi bilmediğimizi velâkin bilmemiz gerektiğini anladık. 

Evanjelizm ile ilgili sayısız kitap okumamış olmama rağmen bu yazımda biraz da tecrübe ve şahsi araştırmalarıma dayanmak istiyorum.

Değerli okurlar, Evanjelizm, Hristiyan mezhebi modifiyeli, Yahudi tarikatı döşemeli, Amerikan direksiyonlu, satanizm motorlu inanç kültüdür. İnanın bu tanım ve tespitleri hiçbir yerde bulamayacaksınız. Şanslısınız. Ben devam edeyim…

Illuminati diye bir realite var. Illuminatinin dallanmış budaklanmış birçok alt örgütü var. Masonluk denen mevzu bile bu kadar dal budak arasında ayrıntı kalıyor. O yüzden ayrıntılarına girmeyelim. Kökünü aydınlığa çıkaralım. Illuminati, İblis’in okyanuslar ötesindeki tahtından yönettiği şeytani bir yapılanmadır. İblis, bu yapılanma aracılığı ile Müslümanlara savaş açmıştır ve ticari, siyasi, hukuki, askeri –aklınıza gelebilecek her yöntemle- savaşmaktadır. İblis, askerlerini Amerikan Doları ile besleyip desteklemekte, Amerikan silahları ile donatmakta ve birçok karışık Latince görünümlü satanist sihir deyimleri ile kendini gizemli göstermektedir. 
Bu dediklerimi sakın ola küçümsemeyin ya da afakî sanmayın. Herhangi bir Amerikan Dolarını dikkatle ve şu yazdıklarımı düşünerek incelediğinizde bana hak vereceksiniz.

Ying ve yang! İyi ve kötü! İmanlı ve imansız! Allah’a inanan ve inanmayan! Müslüman ve Müslüman olmayan! İblis’in kurduğu sisteme göre Illuminati ve tabii bunun amiral gemisi olan Amerika Birleşik Devletleri, dünya hayatındaki bu ikili düzende daima kötü ve olumsuz olan taraftadır. Zira şeytan, Hakk’ın düşmanıdır. Hakk’a tapanların da düşmanıdır. Tahtına kurulup oturmuş olan İblis ve onun askeri olan tüm şeytanlar, iyiliklere, imanlı kalplere ve Müslümanlara karşı hiç durmaksızın ifsad edici faaliyetler yürütmektedir. Görünmeyen şeytanlar, bizlere sürekli vesvese vererek, bizleri birbirimize düşman ederek, kardeşlerin, dostların arasını açarak ve bizi günahtan günaha sürükleyerek, üç günlük ömrümüzü dünya sevgisi ile doldurarak işlerini yapmaktadır.
Görünür şeytanlar ise İblis’in doğrudan emir ve komutası ile kurdukları Illuminati adlı örgüt ve bu örgütün alt oluşumları aracılığıyla Müslüman coğrafyasını kan gölüne çevirmişlerdir ve niyetleri tüm Müslümanlarla dişe diş, kana kan hesaplaşmaktır. Onlar, Müslümanları terörist diye damgalar, mikrop diye mühürler ve bu gerekçelerle Müslümanların kıyımını mubah görürler. Aynen yakın zamana kadar Kızılderilileri ya da Zencileri öldürmenin, katletmenin suç sayılmadığı gibi… Illuminati sisteminin merkezindeki ABD’de zihniyet, 1776’dan beri aynıdır, hiç değişmemiştir ve ABD var oldukça değişmeyecektir.

Öz bir ifadeyle ABD, İblis imparatorluğudur.

İblis, Illuminati ve ABD kelimelerini bir araya getirmiş olmamı garipseyenler bir zahmet mason ayinlerine bir göz atsınlar. Acaba masonların İblis’i temsilen tapındıkları şeytan figürlerinin ne anlama geldiğini düşünüyorlar? Dahası üstad masonların gizli ayinlerinde bizzat İblis ile temasa geçip onun emirlerini dinledikleri bilinmektedir. Bunun karşılığında İblis ve sayısız şeytandan oluşan görünmez ordusu, görünür İblis ABD ve onun görünür şeytanları olan

ABD ordusuna yardım etmektedir. 
Hadislerde tahtının okyanuslar ötesinde olduğu haber verilen İblis’in doğal düşmanlarından biri de hiç şüphesiz Müslüman Türkiye’dir. Gürül gürül ezanların okunduğu, imanlı neferlerin sokakları doldurduğu bir ülke, elbette İblis düzeninin hedefinde olmuştur, olmaktadır ve olacaktır. Ta ki İblis imparatorluğunun sırtı yere gelene kadar!
Konumuz Evanjelizmdi, nereden geldik buralara diyeceksiniz! Başlangıçta özetlemiştim ya Evanjelizm, Hristiyan mezhebi modifiyeli, Yahudi tarikatı döşemeli, Amerikan direksiyonlu, satanizm motorlu inanç kültüdür diye. İşte tarifini yaptığım bu tuhaf araba, benim anlatmaya çalıştığım İblis imparatorluğu’nun ta kendisidir. Evanjelizm, La ilahe illallah Muhammedur-Rasulullah diyenlere savaş açmış ve tüm dünyayı Amerikan dolarları ile teslim almak isteyen kafa yapısının ete kemiğe bürünmüş hâlidir.

Uzun lafın kısası, Evanjelizm, düpedüz manyaklıktır.
Biz Müslümanlar, Allah’ın varlığına ve birliğine inananlar, lanetlenmiş İblisin ve onun manyaklarının tahakkümü altına asla girmeyeceğiz. Bizler, Allah’a samimiyetle inanan ve gerçek kudret sahibinin ancak Allah olduğunu bilenleriz. İblisin debdebeli imparatorluğu, Allah’ın ol demesiyle bir anda hallaç pamuğu gibi dağılacaktır; lakin o dağılma anına kadar biz Müslümanlar çetin bir imtihandayız. 

Buradan tahtı okyanuslar ötesinde ve ordusunun merkezi okyanuslar ardında olan İblis’e bir mesaj yollamak istiyorum: Belanı Türkiye’den bulacaksın!
Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR