Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

EYT konusunda neden rahatsızlık yaşanıyor?

EYT konusunda neden rahatsızlık yaşanıyor?

Milyonlarca vatandaşımız emeklilikte yaşa takıldığından dolayı mağdur durumda.

Her ne kadar MHP tabanında bu konulara yönelik olarak çekimser bir davranış sergileniyor olsa bile bu son derece komik bir örnektir.

Şöyle ki; vatandaşlarımız emekli olmak istiyor bu bir gerçektir ve "çift dikiş" olarak tabir edilen süreçte hem emekli olsunlar ve daha sonra çalışsınlar düşüncesi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirileri biliniyor.

Oysa halkın nabzını tutmakta fayda var. Suriyeli mülteci kardeşlerimize verilen paralar neden Türk vatandaşları için de kullanılamıyor? Madem bütçe bu kadar sıkıntılıydı neden Suriyeli kardeşlerimize yardım edildi gibi sorular elbette mevcut.

Diğer yandan MHP tabanında verilen mücadelelerden sonra soru önergesine neden hayır dediği zaten aşırı bir şaşkınlık yarattı.

Keşke böyle olmasaydı dedik aslında çünkü vatandaşlarımıza yazık oldu ve bekledikleri netice ile karşı, karşıya kalamadılar.

Ancak seçim yaklaşması sürecinde bu durumun kontrol altına alınmasında fayda var. Diğer yandan emekli olmak için bekleyen milyonlarca vatandaşımız mevcuttur.

Bu konunun ekonomik anlamda zararı konuşulacaksa eğer elbette bu durumda da analiz edilmesi gerekiyor. Vatandaşlara bu durumu ispat edebilir bir şekilde kanıtlamakta fayda var. 

Aksi halde üst kısımda da belirttiğim gibi EYT'li vatandaşlarımız Suriyeli kardeşlerimize harcanan paranın kendileri içinde harcanması talebinde bulunuyorlar. Bu en doğal hakları sonuçta.

Ayrıca bu saatten sonra MHP'ye EYT konusunda kim inanır bilmiyorum ama ittifak görüşmelerinin bazı sırları elbette gözle görülebiliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR