Fener istiyordu Aslan araya girdi

Fener istiyordu Aslan araya girdi

Süper Lig'in şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray ve Fenerbahçe, yaz transfer dönemi öncesinde İtalyan futbolcu Stephan El Shaarawy için kıyasıya bir rekabete girişti.

Ezeli rakipler, Roma'nın tecrübeli sol kanat oyuncusu için mücadele verirken, transferin detayları netleşmeye başladı.

haber1-006.jpg

Fenerbahçe'nin sezon başından beri El Shaarawy'yi kadrosuna katma arzusunu sürdürdüğü ancak anlaşma sağlayamadığı iddia edildi. Bu süreçte Galatasaray'ın devreye girdiği belirtilirken, sarı-kırmızılıların Roma'ya resmi teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

haber2-004.jpg

Sol kanat pozisyonunda görev yapan 31 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın 3-4 milyon Euro civarında bir bonservis teklifi planladığı ifade edildi.

haber3-002.jpg

Roma'nın El Shaarawy'nin transferine sıcak baktığı ve oyuncuyu göndermeye razı olduğu belirtildi. İtalyan futbolcunun, Türkiye seçeneğine olumlu yaklaştığı ve transfer için sıcak bakabileceği vurgulandı.

haber5.jpg

Ancak futbolcunun üzerindeki takımların ilgisinin yanı sıra Avrupa ve Arap kulüplerinden de teklifler aldığı ifade edildi.

haber6.jpg

Transferin netleşmesi için 2-3 hafta süre beklenirken, futbolseverler heyecanla El Shaarawy'nin yeni takımını öğrenmeyi bekliyor.

haber1-007.jpg

Stephan El Shaarawy'nin bu sezon Roma'da 35 maça çıkarak 3 gol atıp, 8 asist yaptığı ve güncel piyasa değerinin 8 milyon Euro olduğu belirtildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.