Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Şanlıurfa'da Süper Kupa tepkisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Şanlıurfa'da Süper Kupa tepkisi

Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi şehirdeki taraftarlara Fenerbahçe takımının bu mücadeleye U-19 takımıyla çıkması hakkında fikirleri soruldu. İşte, detaylar...

2022/23 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası galibi Fenerbahçe, Süper Kupa için 7 Nisan Pazar gübü karşı karşıya gelecek.

İki dev takım bu mücadeleyi beklerken sarı-lacivertliler flaş bir karar aldı. Fenerbahçe yönetimi, 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı.

U19 İLE ÇIKILACAK

3 Nisan tarihinde Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacak.

URFALILAR TEPKİLİ

Süper Kupa maçı için ise Şanlıurfa halkına sorular soruldu. Halktan Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar fark etmeksizin ise Ali Koç'un şehre AS takımı getirmemesinden dolayı Koç'a büyük tepkili olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.