Fenerbahçe için cebinden 400 milyon euro harcadın Ali Koç, Süper Kupa'yı Galatasaray'a nasıl hediye ettin?

Fenerbahçe için cebinden 400 milyon euro harcadın Ali Koç, Süper Kupa'yı Galatasaray'a nasıl hediye ettin?

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finali karşılaşmasında sarı lacivertlilerin sahayı terk etmesinin ardından, spor yorumcularının Ali Koç'u eleştirmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finalinde Sarı Kırmızılılar maç tam kadro başlarken, Fenerbahçe U19 takımıyla sahaya çıktı. Daha 1. dakikada İcardi'nin golüyle sahadan çekilen Sarı Lacivertliler finali yarıda bırakırken, 152 saniye süren maçtan sonra spor yorumcularının Ali Koç'u eleştirmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa finalinden sonra A Spor ekranlarında çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte ünlü yazarın değerlendirmeleri...

KİMSE MASUM DEĞİL

Türk futbolu için çok kötü bir olay. Altını çizerek söylüyorum hiç kimse masum değil. Kimse kendini bu olaydan soyutlayamaz. Ben masumum diye bir şey yok. Bu olay filmin sonudur. Film tekrar nasıl başlar bilinmez.

ARTIK ASKERSİZ OYNAYAMAZSIN

Bundan sonrası çok daha tehlikeli. Bundan sonra maçlarda deplasmanlarda polis ve askeri güçler lazım. Şaka değil. Artık askersiz oynayamazsın. Galatasaray ve Fenerbahçe maçına gidiyorsan 1. Ordu teyakkuza geçecek. Şaka gibi.

FUTBOLU ARTIK PARASI OLAN İNSANLAR YÖNETİYOR

Türk futbolu tarihin en kötü yönetimiyle karşı karşıya. Bu kadar kötü bir TFF hiç görmedim. Futbolu futbolun içinden gelen kişileri yönetiyordu eskiden, yani futbolun asıl sahibi sen, ben, bizdik. Şimdi bakıyorum parası olanlar gelip yönetmeye başladı. Ali Koç, Dursun Özbek ve diğerleri kimsiniz siz?

SİNAN ENGİN: ALİ KOÇ GALATASARAY'A KUPA HEDİYE ETTİ

Ayrıca Beyaz TV kanalında da Süper Kupa maçı için açıklamalarda bulunan Sinan Engin, Ali Koç için 'Cebinden 400 milyon euro harcayacaksın sonra ezeli rakibin Galatasaray'a kupa hediye edeceksin olacak şey değil bu Ali Koç başkan' sözlerini sarfetmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum