Fenerbahçe kulüp rekorunu kırabilir: Transfer için sürpriz iddia

Fenerbahçe kulüp rekorunu kırabilir: Transfer için sürpriz iddia

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, kulüp rekorunu kırabilir. Sarı Lacivertlilerin yıldız futbolcuyu 25 milyon Euro'ya transfer edebileceği belirtildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların bonservisi 25 milyon Euro olan yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Öte yandan söz konusu oyuncuyu bu yaz döneminde birçok takımın teklif yapacağını yazıldı...

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan'da olağanüstü kongre gerçekleştirecek. Bu kongrede güncel konuların ele alınması beklenirken ligden çekilme konusu da üyelere sorulacak. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 9 Nisan'da gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongre sonrasında Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği netlik kazanacak.

KADRO PLANLAMASI İÇİN KOLLAR SIVANDI

Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetiminin gelecek sezon görevde olup olmayacağı henüz netlik kazanmadı ama Fenerbahçe'de gelecek sezonun futboldaki kadro planlaması yapılmaya başlandı. Gelecek ve gidecek oyuncuların resmiyet kazanması bekleniyor.

ÇILGIN WİSSA İDDİASI

Fransa’da yayın yapan African Foot United internet sitesi, Brentford forması giyen Yoane Wissa için bu yaz döneminde birçok takımın teklif yapacağını yazdı. Haberde, bu kulüpler arasında Fenerbahçe’nin de olduğu belirtildi. Sarı-Lacivertliler’in, Demokratik Kongo’lu golcüyü yakından takip ettiği ve teklif yapabileceği kaydedildi. Ancak Wissa’nın bonservis bedelinin 25 milyon Euro olduğu vurgulandı. Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi, geçen yaz 15 milyon Euro’ya Marsilya’dan alınan Cengiz Ünder.

Yoane Wissa, bu sezon Brentford forması ile 27 resmi maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.