Fenerbahçe maçı kazandı: Dilmen'in yorumları olay yarattı

Fenerbahçe maçı kazandı: Dilmen'in yorumları olay yarattı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, evinde 4-1 yendi. Karşılaşmanın ardından eski Fenerbahçeli futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen'in yaptığı yorumlar ise gündem oldu. İşte detaylar...

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Dilmen'in Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki ilginç ifadeleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

haber1-001.jpg

TARAFTARLARA SİTEM ETTİ

Dilmen, "Bu sene ne Fenerbahçe'yi ne de Galatasaray'ı üzmüyorlar. Bunu net şekilde söyleyebilirim" ifadesiyle sarı-lacivertli ve sarı-kırmızılı taraftarlara sitem etti. Tecrübeli yorumcu, maç sonu değerlendirmesinde özellikle Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularına vurgu yaparak, "Szymanski ve Fred'in birinci alternatifi Mert Hakan Yandaş" dedi.

haber2-001.jpg

"YA VARLAR YA YOKLAR"

Geçtiğimiz hafta Mert Hakan Yandaş konusundaki tespitlerinin doğru olduğunu belirten Dilmen, "Artık şunu görüyoruz ki Szymanski ve Fred'in birinci alternatifi Mert Hakan Yandaş" ifadesini kullandı. Ayrıca Cengiz Ünder ile Kerem Aktürkoğlu'nu benzer gördüğünü belirten Dilmen, "Ya varlar ya yoklar" şeklinde bir tespitte bulundu.

haber3.jpg

KAHVECİ YORUMU

İrfan Can Kahveci'nin performansını öne çıkaran Dilmen, "Varlıklarını gollerle veya maçı çözerek gösteriyorlar ama İrfan Can Kahveci öyle değil. İrfan, oyuna da katkı sağlıyor" diye konuştu. Gelecek hafta Cengiz Ünder yerine İrfan Can Kahveci'nin oynayacağını öne süren Dilmen, "İrfan Can'ın fiziği de belli oldu ki kötü değil. Belli oldu ki gelecek hafta Cengiz Ünder değil İrfan Can Kahveci oynayacak" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.