Fenerbahçe'nin kasası taşacak

Fenerbahçe'nin kasası taşacak

Fenerbahçe’nin genç futbolcusu İsmail Yüksek, Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çekiyor. 65 bin Euro bedelle transfer edilen Yüksek, pek çok kulübün radarına girmiş durumda. İşte detaylar…

Fenerbahçe'nin genç yeteneği İsmail Yüksek, gösterdiği etkileyici performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekiyor. Ali Koç'un Gölcükspor'dan 65 bin euro'ya transfer ettiği ve Jorge Jesus'un kadroda tuttuğu milli orta saha oyuncusu için Roma ve Tottenham'ın devreye girdiği öğrenildi.

haber1-004.jpg

MİLLİ TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ

Bu sezon gösterdiği performansla milli takımın vazgeçilmezlerinden biri olan İsmail Yüksek, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer listesine girmeyi başardı. Roma ve Tottenham'ın, genç yeteneği kadrolarına katma arzusu, İsmail Yüksek'in Türkiye'de bıraktığı etkileyici izlerle şekilleniyor.

haber3-001.jpg

AVRUPADA REKOR KIRDI

Romalı yetkililerin, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile oynadığı maçı izleyerek özellikle İsmail Yüksek'i gözlemlediği belirtildi. Ancak, Kongolu orta saha oyuncusu Noah Sadiki'nin yerine İsmail Yüksek'in performansına hayran kaldığı ifade ediliyor. Bu maçta 14 ikili mücadele ve 10 sahipsiz top kazanarak Konferans Ligi rekorunu kıran İsmail Yüksek, Romalı yetkililerin dikkatini çekti.

haber2-003.jpg

DEV KULÜPLERİN RADARINDA

Roma'nın Fenerbahçe'ye gönderdiği ilgi mektubuyla, İsmail Yüksek'in transferi için resmi adımlar atıldığına dair haberler de gelmeye başladı. Sarı-lacivertli yöneticilerle yapılan görüşmelerin ardından Roma'nın genç yıldıza olan ilgisi artarak devam ediyor.

Tottenham ise İngiliz ekibi olası bir transfer için hazırlıklara başlamış durumda. Mohamed Amoura için scout gönderen Tottenham yetkilileri, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusunu yakından izleyerek, İsmail Yüksek'i kadrolarına katma planları yapıyor. İngiliz ekibi, Konferans Ligi rövanş maçı ve Süper Kupa mücadelesi gibi önemli karşılaşmalarda İsmail Yüksek'i canlı izlemek üzere Kadıköy'e gelmeyi planlıyor.

haber4.jpg

EN AZ 15 MİLYON

Fenerbahçe'nin genç yeteneği İsmail Yüksek, 2020 yazında 65 bin euro bonservis bedeliyle transfer olmuş ve o günden bu yana gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ali Koç'un 15 milyon euro'dan aşağı olmaz şartıyla reddettiği tekliflerle adından söz ettiren İsmail Yüksek'in, geleceği merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.