İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

FETÖ İLE MÜCADELEDE DE TÜRK LOBİSİ, TÜRK DİASPORASI - 2

FETÖ İLE MÜCADELEDE DE TÜRK LOBİSİ, TÜRK DİASPORASI - 2

 

Bir önceki yazımızda da ifade ettik. Hani nerede bu ülkenin alimleri, ulemaları, aydınları, akil adamları neredeler? Demiştik.  Bir iki TV kanalıyla, bir iki gazete ile olacak iş değil bu? Her gün yeni bir şey buluyorlar olayı soğutmak, hedef saptırmak için. Şimdi de  terörist başının evliliği, terörist başından sonra örgütün başına kimin getirileceği konuşuluyor. Ve basınımız da buna çanak tutuyor. Peki bu nedir sizce?            Psikolojik harbin bir başka oyunu olmasın ? Ve ya; " bakın biz yeni liderimizi tespit edecek kadar hala dim dik ayaktayız"  mesajı ...  

            Yine diğer taraftan örgüt üyeleri akıllara zarar,  hayal ötesi, gördükleri halüsinasyonları anlatmaya devam ediyorlar. Ve bunlara inanan bir kitle hala var. Bu da insanımızın İslam’la ilgili cehaletin ötesinde bir bilgiye sahip olduğunu gösteriyor. Bu inanılmaz şekilde yüreğimizi sızlatıyor. Geleceğimiz, istikbalimiz hususunda son derece ciddi endişeler yaşıyoruz. İnsanımızı bilinçlendirme konusunda neler yapıyoruz?

            Fetö ile mücadele de karşılaşılanları okudukça, duydukça, kanımız donuyor. Bu nasıl mücadele diye.. Örneğin, Fetö ile mücadele de yetkili emniyet mensubu, fetöcü olmaktan tutuklanıyor,  memurları ihraç eden komisyon üyelerinin bir kısmının fetöcü olduğu, tepki çekmesi,  öfkeli,   kin dolu bir topluluğun oluşması için  bilinçli olarak mağduriyetleri oluşturdukları sıkça dile getiriliyor...Yani oyun içinde Fetö oyunu...

              Bunları çoğaltmak mümkün. Çok kısa zaman içerisinde, bütün bu olanları düzeltmek,  adaleti sağlamak, mağduriyetleri en kısa sürede gidermek, oyun içinde olan oyunu bozmak önceliğimiz olmalı.

Top yekûn bir mücadele dedik. O halde, Devletin ne yaptığına veya ne yapacağına bakmadan bizler neler yapabilirizi kendimize sormamız lazım?

Eş, dost, ev sohbetlerinden tutunda, sosyal paylaşım sitelerindeki yazışmalara varıncaya kadar , bir beyin fırtınası yapmalı, herkes üzerine düşeni ve mücadele yollarını  aramalı. Bunun içinde öncelikle bilgilerimiz güncellenmeli. İslam’ın asli kaynakları tekrar gözden geçirilmeli. Yalan-yanlış bilgilerimiz düzeltilmeli. Fetöcü teröristlerin veya sempatizanlarının ortaya koydukları herşey öncelikle düşünce bazında çürütülmeli sonra her türlü  ikna yolları denenmeli. Yeraltına çekilmelerine izin verilmemeli.

Elimizde bulunan bilgi, belge, fotoğraf vs. her türlü dokümanları ilgililere sunmalı. Yazılı ve görsel basında bunlar yayınlanmalı. Fetönün ne yapmaya çalıştığı sık sık belgeler ve canlı tanıklarla anlatılmalı. Girişilen işgal hareketindeki yapılan hainlikler anlatılarak sürekli sıcak tutulmalı.

Toplumda yaratılmış olan, "TRAVMA" nın giderilmesi için her türlü girişimde bulunulmalı.

PEKİ BUNLAR OLMASA NE OLUR? NE OLABİLİR?

İŞGAL GİRİŞİMİNDEN SONRA ŞU AN TOPLUM NE YAŞIYOR?

CEMAAT GÖRÜMÜNDEKİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TOPLUMDA YARATTIĞI PSİKOLOJİK TRAVMA NE DURUMDA DIR?

BİR SONRASİ YAZIMIZDA İNŞAALLAH ALLAH ÖMÜR VERİRSE HEP BİRLİKTE BEYİN FIRTINASI YAPARAK BU SORULARA CEVAP VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR