Galatasaray'da transfer atakları sürüyor: Şimdi de 20'lik yıldız...

Galatasaray'da transfer atakları sürüyor: Şimdi de 20'lik yıldız...

Galatasaray'da yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların scout müdürü Cagigao, 20 yaşındaki genç yıldız Dario Osorio için olumlu rapor sundu.

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Genç yıldızları takibe alan sarı-kırmızılıların listesinde Danimarka temsilcisi Midtjylland'da forma giyen Dario Osorio da yer alıyordu.

TEMASLAR BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde Şilili sağ kanadı Arnavutluk karşısında izleyen Cimbom'un scout müdürü Francis Cagigao olumlu rapor sundu. 20 yaşındaki oyuncuyu izleyen teknik heyetin de beğendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, bu gelişmeler üzerine Osorio'nun kulübü Midtjylland ile temas kurma kararı aldı. Genç oyuncu için atağa kalkan Aslan, kısa sürede ilk görüşmesini gerçekleştirecek.

İŞTE İSTATİSTİKLERİ

Danimarka ekibi, yaz transfer döneminde 5.2 milyon euroya transfer ettiği Osorio için kapıyı 10 milyon eurodan açıyor. Genç yıldızın güncel piyasa değeri milyon euro olarak gösteriliyor. Bu sezon 16 maçta forma giyen 20 yaşındaki Şilili futbolcu, takımına 6 gollük katkı sağladı. Şili Milli Takımı ile de 8 karşılaşmada görev yapan Dario Osorio, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.