Ali İLKBAHAR

Ali İLKBAHAR

Gayret ve duanın zaferi

Gayret ve duanın zaferi

Ülkemizin geleceğine, mazlumların kurtuluşuna, demokrasi ve özgürlüklere, evlatlarımızın geleceği için gayret ve çalışmalarla hiç tereddüt etmeden kapı kapı dolaşan gayretli, heyecanlı gönül insanları devam dedi.
Dünyanın dört bir yanında mazlumlar en kalbi dualarıyla sonuçları beklerken kurtuluşları için devam dediler. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa reisin omuzlarında. Aksa’nın kurtuluşuna inançları tam olduğu için devam dediler.
Mekke, Medine yönünü Türkiye’ye çevirmiş, inananların birliği, kardeşliği sende diye devam dediler. Ümmet yeniçağın kapısından girerken, kurtuluşunu ve zaferini kutlarken devam dediler. Sanal dünyaya teslim olmuş yavrularımızın, gençlerimizin ve hepimizin kurtuluşu için devam.
Çocuklarımız, gençlerimiz, neslimiz uyuşturucu, kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için çırpınırken anaların babaların yalvarışları için devam dedi.Bizleri biz yapan yerli, milli değerlerimizi kutsallarımızı öğreten dizi vs. eserlerin çoğalması için devam dendi. Mazlumların en kalbi duaları, yakarışları zafere dönüştü. Onun için devam.
Dolar, borsa vs. hilelerle diz çökertme istekleri, tuzakları ellerinde patladı. Milletimiz oyunu fark etti, pabuç bırakmadı. Dünya beşten büyük olduğunu isteseler de istemeseler de insanlık anladı. Milletim ders verdi devam dedi.15 Temmuz destanı ülkemin milletimin kurtuluşu ile birlikte dünyaya ders verdi. Şehitlerimize gazilerimize onların emanetlerine sahip çıkışımız zafere dönüştü. Onun için devam.
Diriliş için Rabbimin rızası için insanlığın kurtuluşu için, mazlumların evliyaların insanlık mimarlarının duaları için 2023 yolunun müjdesi olduğu için devam dendi. Yolumuz uzun, işimiz çok, çare bekleyen çok, onun için devam. Durmak yok yola devam.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR