Osman Akdoğan

Osman Akdoğan

Sandıktan çıkan mesaja dikkat!

Sandıktan çıkan mesaja dikkat!

 Türkiye önemli bir seçimi daha geride bıraktı. Ülke olarak hep birlikte çok önemli günlere ‘merhaba’ dedik. Artık gereksiz tartışma çıkarmanın değil daha çok büyümenin daha çok gelişmenin ve daha çok birleşmenin vakti. Şimdi ülkemizin her kesimiyle kucaklamanın vakti.
  
  Bizi bölmeye çalışanlara inat, bizi içten yıkmaya çalışanlara inat, içimize fitne sokmaya çalışanlara inat, birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz. 
  Yeni sisteme geçtiğimiz bugünlerde gelin beyaz bir sayfa açalım. Kin, nefret ve düşmanlığı atalım. 
  Yeni Türkiye inanın böyle güzelleşecek. 

****
  Seçim sonrası liderlerin sağduyulu açıklamaları beni yeni dönem için umutlandırdı. İnşallah bu yapıcı tutum devam eder de birbirimizi kırmadan, dökmeden yolumuza devam ederiz. 
***
  Milletimiz de artık sağduyu bekliyor. Geçmişteki sert tartışmalardan herkes yıprandı ve bıktı. Sandıktaki sonuçta bu durumun en güzel örneği.
***
  Bundan sonra tüm siyasiler şapkasını önüne alıp sandıktan çıkan sonucu ve mesajı iyi değerlendirmeli. Ancak bunu uygulama süresi kısa değil uzun olmalı. Yani keyfiyetten kaçınılmalı. 
***
  Cumhur İttifakı’nın başarısını tebrik ediyorum. Sonuçların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçim bitti sıra icraat vaktinde. Ankara için hangi vaadin önceliğe alınacağını ben de merakla bekliyorum. 
***
  Seçim boyunca çok sayıda haber yaptık. En önemli gördüğüm haberi hatırlatmak istiyorum. Söz konusu haberde vatandaşlarla görüşmüş ve siyasi parti fark etmeksiniz milletvekili adaylarının milletvekili seçildikten sonra kendilerini bir daha ziyarete gelip gelmediklerini sormuştuk. Cevap: “Tabiki de hayır.” Bakalım sayın milletvekillerimiz halkla ilişkilerini bu yeni süreçte nasıl sürdürecekler. Vatandaşa bir “teşekkür”e dahi gitmeyip Meclis’ten çıkmazlarsa, sandıktan çıkan sonuçtan hiçbir şey anlamamış demektirler. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR