Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Hep beraber sandığa gidiyoruz

Hep beraber sandığa gidiyoruz

31 Mart 2019 tarihinde hep beraber sandığa gideceğiz.

Ankara halkı olarak bizler;

Büyükşehir belediye başkanı seçimini

İl belediye başkanı seçimini

İlçe belediye başkanı seçimini

Belde belediye başkanı seçimini

Mahalle ve köy muhtarı seçimini

İl genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri seçimlerini gerçekleştireceğiz.

Sandığa vatandaşlık görevi olarak mutlaka gitmemiz gerekiyor. Elbette insanların fikirlerine karışmak bize yakışmaz ancak Ankara halkı olarak bizleri 5 yıl boyunca temsil edecek, Ankara sorunlarını, Ankara çözümlerini ve en önemlisi Ankara projelerini gerçekleştirecek adaylar için oy vermemiz gerekiyor.

Seçim Cumhurbaşkanlığı seçimi gibi genel bir seçim olmasa bile yerel seçimin önemini unutmamak gerekiyor.
Sokağımızın kaldırımlarından, caddemizde bulunan ağaçlara kadar, mahalle parklarının yanı sıra şehir meydanlarına kadar yapılmış veya yapılacak en ufak projelerden tutunda, ultra mega projelere kadar tüm detayları kapsıyor.

Giyecekten, içeceğe, ulaşımdan sağlığa kadar pek çok alanda biz vatandaşlara sunulacak olan hizmetleri barındırdığı için "vatandaşlık görevi kapsamında" oy vermemiz daha mantıklı olacaktır.

Ankara için güzel günlerin, yaşanabilir semtlerin ve en önemlisi birlik ve beraberlik teminatının şimdi ki gibi daha güzel ilerleyebilmesi adına "oy verelim" ilk defa oy kullanacak arkadaşlarımızdan "kararsızlara kadar" hemen herkesin sandığa gidip "Ankara için en iyisi bu diyebileceği" adaya oy vermesini bir kardeşi, bir arkadaşı olarak talep ediyorum.

Ankara'da huzurlu, mutlu ve en önemlisi birlik ve beraberlik çatısı altında yaşayacağımız günler adına "herkese hayırlı seçimler" diliyorum...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR