Herkes maça odaklandı paylaşımı kaçırdı: Fenerbahçe öyle bir şey paylaştı ki transfer spoilerı verdi...

Herkes maça odaklandı paylaşımı kaçırdı: Fenerbahçe öyle bir şey paylaştı ki transfer spoilerı verdi...

UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Moldova ekibi Zimbru karşısındaki muhteşem oyunuyla 5-0 galip gelerek turun kapısını araladı. Maçta Ferdi’nin attığı gol vuruşunu paylaşan Fenerbahçe, transfer spoilerı verdi.

Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, bu yıl Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi 2’nci turundan başladı. Moldova ekibi Zimbru’yu kendi sahasında konuk eden sarı lacivertliler, maça hızlı başlarken; Ferdi Kadıoğlu’nun ceza sahası çizgisi kenarında çaprazdan attığı muhteşem gol ile 1-0 öne geçildi. Ardından yeni transferlerin katkı şovu başlarken, önce Ryan Kent, sonra Szymanski, ardından da Edin Dzeko'nun golleriyle skor 4-0’a geldi. Maça sonradan dâhil olan King ise, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak maçın sonucunu belirledi. Fenerbahçe’nin maç sonrası sosyal medyadan paylaştığı gönderi ise taraftarları heyecanlandırdı.

ferdi-kadioglu-2.jpg

“VURUŞ SPOİLER İÇERİYOR”

Fenerbahçe 90 dakika boyunca adeta tek kale maç yaparken, yeni transferlerin performansları göz doldurdu. Uzun zamandır hareketli ve baskılı oyuna hasret kalan Fenerbahçe taraftarı, 90 dakika boyunca resital izledi. Ferdi Kadıoğlu maçın hemen başında güzel bir vuruşla topu ağlara gönderirken; Ferdi’nin vuruşunu stattaki taraftarlar, televizyonları başındaki seyirciler ve Zimbru’nun kalecisi Agachi sadece topu izlemekle yetindi.

ferdi-kadioglu-3.jpg

TARAFTAR HEYECANLANDI

Ferdi Kadıoğlu’nun golünün ardından sosyal medya hesabından Ferdi’nin gol vuruşunu paylaşan Fenerbahçe, ‘vuruş spoiler içeriyor’ notunu düştü. Fenerbahçe’nin bu paylaşımı sonrası taraftarlarda Cengiz Ünder heyecanı başladı. Çünkü Ferdi’nin golü öncesindeki vuruş pozisyonu, Cengiz Ünder ile klasikleşen bir vuruş olarak yorumlandı. Yönetici Selahattin Baki’nin ‘yakında 2-3 transfer açıklanabilir’ sözü üzerine, Cengiz transferinin kısa sürede açıklanması beklenmeye başlandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.