İsa Akçay kimdir? İsa Akçay kaç yaşında, nereli?

İsa Akçay kimdir? İsa Akçay kaç yaşında, nereli?

İsa Akçay son günlerde internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki İsa Akçay kimdir? İsa Akçay kaç yaşında, nereli?

İsa Akçay vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. İsa Akçay kimdir? İsa Akçay nereli, kaç yaşında? Soruları sıkça soruluyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. İşte detaylar…

İSA AKÇAY KİMDİR?

İsa Akçay 22 Şubat 1974’de Ordu’da doğdu. İlkokul, Orta ve lise öğrenimini Ordu’da, Yüksek Öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. 2001-2003 yılında Ankara’da Yedek Subay olarak askerlik görevini yaptı.

İsa Akçay, askerlik görevinden sonra Bahamak Kompresör Şirketi’nde satış müdürü olarak çalıştı. İş yaşamına 2004 yılında kendi şirketi olan “İsa AKÇAY Sigorta Acenteliği” ile devam eden İsa Akçay, 2004 yılından itibaren misyon edindiği “Ordu’da istihdam oluşturma” çalışmaları kapsamında 2014 yılında medya sektörüne atıldı ve Ordu Tv 52, Radyo 52 ve Yeni Dönem Gazetesi’ni satın aldı. Akçay, hem bölgenin kalkınması hem de sektörün daha rekabetçi olması için çalıştı. 1 Yıl gibi kısa sürede yok olmak üzereyken devir aldığı Ordunun Marka ekranını Ordululara kazandırdı. Uydudan yayın yapan Yerel bir Tv Olan TV 52 kısa sürede bölgenin en çok izlenen kanalı oldu. Faaliyetlerini sadece Orduyla sınırlamayan Akçay hem Ordu TV 52nin hem de “İsa AKÇAY Sigortanın” İstanbul da şubelerini açtı. Ordu ve İstanbul da 50 kişiye istihdam sağlarken her geçen gün hedefini ve kaliteli hizmet anlayışını büyüterek yoluna devam etmektedir.

2008 yılında evlenen İsa Akçay, biri Eyşan Liya ve Burak Eymen adlarında bir kız ve bir erkek çocuğu babasıdır. Akçay düzgün aile hayatıyla da örnek bir isimdir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.