İsmail Küçükkaya’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü dolu sözler peş peşe geldi

İsmail Küçükkaya’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü dolu sözler peş peşe geldi

6 Şubat depremlerinin yıldönümünde deprem bölgesinde olan İsmail Küçükkaya, bölgede karşılaştığı durumlar nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a övgü dolu sözler kullandı. Küçükkaya, “Erdoğan’ın yaptığı iyi bir şey var” dedi.

Eski adı FOX olan televizyon kanalındaki görevinin ardından HALK TV’ye geçen İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı övgü dolu sözler kullandı. Depremin yıldönümü olan 6 Şubat’ta deprem bölgesine giden İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesindeki belediye başkan adaylarını değiştirdiğini belirterek övgü dolu sözler sarf etti. Küçükkaya, “Erdoğan’ın yaptığı iyi bir şey var” dedi.

ismail-kucukkaya-2.jpg

“ENTERESAN BİR ŞEY”

HALK TV programcısı İsmail Küçükkaya’nın 8 Şubat’ta yaptığı açıklamalar sosyal medyada tekrardan gündeme geldi. Küçükkaya, 8 Şubat’taki yayınında Erdoğan ile ilgili şu sözleri kullanmıştı: “Erdoğan’ın yaptığı iyi bir şey var. Bölgedeydim ya; Adıyaman, Malatya… Deprem bölgesindeki belediye başkanlarını değiştirdi. Enteresan bir şey. Ben sizi gördüğüm zaman bir şey hatırlarım. İnsan psikolojisi böyledir. Bu yaşadıklarımızla da bağlantılıdır. Ama mesela deprem bölgesinde şöyle düşünüyorlar; bir belediye başkanının yeniden aday gösterildiği zaman o acılı yüz tekrar hatırlanabilir.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.