İsmail Yüksek gitmek istediği takımı açıkladı: Çocukluk hayalim

İsmail Yüksek gitmek istediği takımı açıkladı: Çocukluk hayalim

Fenerbahçe'de orta sahanın vazgeçilmez isimlerinden İsmail Yüksek, "Çocukluk hayalim" diyerek gitmek istediği takımı açıkladı.

Fenerbahçe'de performansıyla göz dolduran İsmail Yüksek, Bursa'nın İznik Belediyesi tarafından başlatılan 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' projesinde çocuklarla bir araya geldi.

Sarı Lacivertlilerin milli futbolcusu İsmail Yüksek, transferle ilgili açıklama yaptı. Yüksek, "Çocukluk hayalim" diyerek Avrupa'da gitmek istediği takımı açıkladı.

Yüksek, "Önemli olan doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemde oynadıkları. Benim oraya adapte olma sürecim de çok önemli. Avrupa'da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United" ifadelerini kullandı.

"ARDA GÜLER ÇOK ÖZEL BİR FUTBOLCU"

İsmail Yüksek, "Arda Güler çok özel bir futbolcu, çok da güzel bir geleceğe sahip olacağını düşünüyorum. Bunu da geçen günkü maçta gösterdi. Umarım kariyeri boyunca bütün güzellikler onunla olur. Arda Güler şu an 19 yaşında, sizden yaklaşık 5 yaş büyük, o hayal ederek bu günlere geldi. Hayal etmeyi asla bırakmayın" açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.