İstanbul’da silahlı çatışma yaşandı

İstanbul’da silahlı çatışma yaşandı

İstanbul’da iki grup arasında silahlı çatışma meydana geldi. Yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Bahçelievler’de yaşanan silahlı çatışmada bölgede bulunan daire ve otomobil zarar gördü. Bilinmeyen bir sebeple çıkan kavganın şiddeti kameralara yansıdı.

Çatışma esnasında otomobil içerisindeki iki kadın ile 5 yaşındaki çocuk zarar görmeden kurtuldu. Otomobil kısa sürede kurşunların hedefi haline geldi. Sürücü Tuğba Çalışkan, soğukkanlı davranarak yoluna devam etti ve otomobili güvenli bir yere götürdü. Otomobilden indikten sonra cam ve kaportadaki hasarı gören Tuğba Çalışkan, babasından yardım talep etti. Çatışmaya giren şüpheliler ise olay yerinden uzaklaştı.

Taraflar arasındaki silahlı çatışmada, park halindeki 2 araca ve binanın birinci katındaki daire zarar gördü. Daireye isabet eden kurşun, camdan girerek televizyona denk geldi. Koltukta oturan kadın ucuz kurtuldu.

ara.jpg

“HEMEN BABAMI ARADIM”

Tuğba Çalışkan yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "Biz normalde araba sürmeye çıkacaktık akşama doğru. Arkadaşıma dedim ki evin yakınında sürelim, çocuklar evde. Parkın oraya girdiğimizde 3 genç tabanca ellerinde 'Vurma' diyor, o 'Vuracağım' dediği an; burada bir olay var çıkalım dedim. Araba sürüp tekrar parkın oraya geldik. Polisler arkamıza yanaştı, dönüyoruz. Zaten olay da dağılmıştı. Uzaktan silah sesi geldi önce. Arkadaşım 'Gidelim olay geliyor' dedi. Arkadaşım bir kişiyi görmüş, 'Sür Tuğba' demesiyle araba tarandı zaten. Ben kafayı eğdiğim an, hızlıca sürüp caddeye attım kendimizi. Bizi karşı taraf mı sandılar anlamadık. Kimse yoktu zaten, bizim araba vardı. Ben hemen babamı aradım. 'Baba koş tarandık' dedim. Polis geldi yardıma, 'Nasıl atlattınız' dedi. Araçta arkadaşım ile ben vardım, bir de 5 yaşındaki oğlum vardı."

Polisin olay hakkında soruşturması devam ediyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.