İzmir yağmura doyacak: Bu 3 güne dikkat!

İzmir yağmura doyacak: Bu 3 güne dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava raporlarına göre İzmir'de sağanak yağış şiddetini artıracak. İşte İzmir 5 günlük hava durumu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre İzmir bölge geneli parçalı zamanla çok bulutlu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Kuzey kesimlerde başlayacak gökgürültülü sağanak yağış, gece saatlerinde bölge geneline yayılacak ve gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde kuvvetli ve çok kuvvetli yerel olarak şiddetli olacak. İşte İzmir 5 günlük hava durumu:

izmir-5.jpg

İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İzmir'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları 2-4 derece azalacak. İzmir'de rüzgar ise güney ve güneybatıdan orta kuvvette ve zaman zaman kuvvetli (30-50 km/sa) yerel olarak kısa süreli fırtına (50-65 km/sa)şeklinde esecek.

İZMİRLİLERE UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmirlileri şu ifadelerle uyardı:

"Yağışların bölge genelinde kuvvetli (20-50 kg/m2) yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması beklenmektedir."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.