İzmir'de zincirleme kaza! Can pazarı yaşandı...

İzmir'de zincirleme kaza! Can pazarı yaşandı...

İzmir'de dün akşam saatlerinde can pazarı yaşandı. Hasarlı kaza yapan sürücüler ve yakınlarına arkadan hızla gelen 3 araç çarptı. Zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

İzmir'de dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Anadolu Caddesi Çiğli Santral Durağı yakınlarında meydana geldi. İlk olarak cadde üzerinde aynı istikamette yol alan A.K. (31) yönetimindeki araç ile E.C.İ. (27) yönetimindeki araç yalnızca maddi hasarlı kaza yaptı.

izmir-kaza-ic.jpg

YARDIM İÇİN DURDULAR, HAYATLARINA MAL OLDU

Kaza raporu tutmak için araçlardan inen sürücüler ve onların yakınları korkunç bir olay yaşadı. Olay yerinden geçen 35 CDP 15 plakalı otomobilde bulunan İsmail Taşdelen (31) ve Turan Taşdelen (58) ile elektrikli scooter sürücüsü A.B.S. de kazazedelere yardım için durdu.

Bu sırada arkalarından süratle gelen A.E. yönetimindeki başka bir araç kazazedelere ve onlara yardım edenlere çarptı. Zincirleme kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olası başka kaza yaşanmaması için bir dizi önlem alarak trafik akışını yönetti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde ise maddi hasarlı kaza için yardıma gelen İsmail Taşdelen ile Turan Taşdelen'in yaşamını yitirdiği, A.K. (31), M.Ü. (22), G.Ü. (25), A.A., T.Ç., A.B.S. ve A.E.’nın yaralandığı belirlendi.

İsmail Taşdelen ve Turan Taşdelen'in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.