Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

Kanal A'yı satın alabilirim

Kanal A'yı satın alabilirim

Geçen  gün internet sitelerinde gördüğüm bir haber başlığı dikkatimi çekti. Bu haberin detaylarına baktığım zaman ise gördüklerim karşısında şaşırdım. Millet Acun'un aldığı TV 8'i izleme hitlerine çıkarıyor. Kanal A'nın sahibi gelir oranlarının zayıflığından dolayı kanal üzerinde ki haklarını geri çekerek medyadan uzaklaştıklarını söylüyor.
Allah'ın işi işte birine yürü ya kulum diyor. Nasip tabi. Kanal A demişken 17-18 yaşlarımda yatırım yaparak ve zekice düşünerek internet radyosu kurmuş ve daha iyi yerlere gelmiştim. Bununla da kalmayarak internet üzerinden yayın yapan TV kanalları açmayı planlamıştım. Ama hep planda kalmıştı ve hayallerim yelkenli gibi bir sağa, bir sola yalpalamıştı. Bunun yanı sıra hep aklımda bir televizyon kanalının bünyesinde çalışmak kalmıştı. Ama hep aklımda kalmıştı. Şimdi de bu haber üzerine bu kanalı satın alabilirim düşüncesine kapıldım ve asgari ücretle geçinmenin derdinde olan biri olduğumu hatırladım. Allah isteyene versin. Kanal A'nın yeni yayın hayatına ve yeni gelecek sahiplerine başarılar diliyorum.

ASGARİ ÜCRET ARTACAK EKMEK ZAMLANACAK

Türkiye olarak herkesin gözü Ocak ayında açıklanacak asgari ücrete takılı kalmış durumda. Kimisi sigarasını düşünüyor, kimisi ÖTV, MTV arasında gidip geliyor. Ama herkesin tek kuşkusu ekmek kaç para olacak?
Akıllarda büyük bir yer edinen sorunun cevabı henüz bulunamazken, insanlar biraz tedirgin davranıyor. Her kafadan bir ses çıkınca işler karışıyor. Otobüse biniyorsun ekmek 5 lira, kahveye gidiyorsun ekmek 1,5 lira. Anlam veremedik ama Ocak ayını iple çeken bir millet olarak tedirginiz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR